Aamiaistapahtumassa ajankohtaista asiaa työhyvinvoinnista

Aamiaistapahtumassa ajankohtaista asiaa työhyvinvoinnista

Teknologiakiinteistöt järjesti syyskauden toisen Yritystä kehiin -aamiaistapahtuman keskiviikkoaamuna 14.12. Tapahtumapaikkana toimi Mauno BioCityn ravintola, jonne saapuikin noin 120 innokasta osallistujaa kuulemaan ajankohtaisia puheenvuoroja hyvinvoinnista, verkostoitumaan ja nauttimaan aamiaista.

Kati Annika Kurkela Elixia Triviumista kertoi työn ja liikunnan yhdistämisestä sekä kiireisestä arjesta, jossa on haastavaa raivata tilaa liikunnalle. Paljon on kuitenkin kiinni omasta priorisoinnista ja asioiden yhdistämisestä. Työpäivät saattavat venyä pitkiksi ja töiden jälkeen vietetään aikaa lasten kanssa, käydään kaupassa, laitetaan ruokaa ja hoidetaan asioita. Asioita kannattaa suunnitella ja ennakoida tulevien päivien aikataulujen mukaan. Lapsien harrastusten aikaan voi itsekin lähteä vaikka lenkille, samalla saa raitista ilmaa ja liikuntaa. Pienetkin teot merkitsevät, kun niitä on säännöllisesti. Kaikkien ei tarvitse mennä kuntosalille tai jumppatunnille – liikuntaa on monenlaista, ja jokaiselle varmasti löytyy se mieleisin laji tai liikuntamuoto.

André Heikius ravitsemusasiantuntijayritys Edeventistä kertoi, miten koostaa päivän ateriat ja pitää huolta säännöllisestä ateriarytmistä. Ravinto ja terveys ovat panostusta itseen, ja on jokaisesta itsestä kiinni, miten näitä asioita arvottaa. Työpäivän aikana lounaalle tulisi löytää aina aikaa. Mahdollisuuksien mukaan lounas on hyvä nauttia oman työpaikan ulkopuolella, sillä se on myös sosiaalinen tapahtuma ja pieni irtiotto itse työpaikasta. Työpäivää on hyvä tauottaa kävelemällä, myös muulloin kuin lounasaikana. Monilla työpaikoilla on käytössä sähköpöytiä ja satulatuoleja, ja työasentoa kannattaa vaihdella päivän aikana.

Useimmille ihmisille sopii 2-5 tunnin ateriaväli. Jos työssä tulee paljon matkapäiviä tai työtä tehdään vuoroissa, ravinnonsaantiin tulee kiinnittää erityistä huomiota. Jos ravintoasiat mietityttävät, asiantuntijaan kannattaa olla yhteydessä ja varmistaa oma tilanne. Ruokaan kannattaa kuitenkin suhtautua rennosti, eikä mitään asiaa kannata kieltää itseltä kokonaan. Ruoasta tulee myös nauttia!

Lue myös

16 vuotta suomalaista kiinteistömarkkinaa

16 vuotta suomalaista kiinteistömarkkinaa

Viimeiset 16 vuotta on ollut suomalaiselle kiinteistösijoitusmarkkinalle erikoista aikaa. Se on ollut ennen kaikkea aikaa, jolloin Suomessa on aidosti voitu puhua kiinteistömarkkinoista.

Lue artikkeli
Blogi
Teknologiakiinteistöt myi Eskelin Pysäköintilaitos Oy:n

Teknologiakiinteistöt myi Eskelin Pysäköintilaitos Oy:n

Turun Teknologiakiinteistöt on myynyt omistamansa Eskelin Pysäköintilaitos Oy:n osakkeet ruotsalaiselle kiinteistökehitysyhtiö Hemfosalle. Kiinteistön vuokrattava kokonaispinta-ala on 6863m². Kiinteistössä on vuokralaisena Turun kaupungin sosiaalikeskus. Parhaillaan kiinteistössä tehdään peruskorjausta, joka valmistuu tammikuussa 2017.

Lue artikkeli
Uutinen
Viikon vastaantulija: Animaatiotuottaja Planeetta Z:n takana

Viikon vastaantulija: Animaatiotuottaja Planeetta Z:n takana

Viikon vastaantulija löytyy PharmaCityn Werstaalta.

Lue artikkeli
Blogi