Aleksi

Aleksi

Kuka olet ja millä asioilla liikut?
– Olen Aleksi Kanerva ja tulen DataCitystä, jossa työskentelen Whitestone Oy:llä. Toimistomme sijaitsee A-rapun ylimmässä kerroksessa. Nyt on lounasaika, joten tulin BioCityn Maunoon syömään. Kätevää, kun monia hyviä lounasravintoloita on lähellä toimistoa.

Kerro vähän töistäsi?
– Toimin Whitestonella markkinointipäällikkönä. Teemme verkkomarkkinointia yrityksille, ja työskentelen asiakasrajapinnassa. Whitestonella on koossa hyvä työporukka, jossa on mukava työskennellä.

Työviikko on melkein takana, nyt ollaan jo perjantaissa. Mikä on parasta viikonlopussa?
– Nyt on hieno viikonloppu tulossa! Jääkiekon SM-liiga alkaa, tätä on jo odotettu. Olen menossa katsomaan TPS-HPK -ottelua Turkuhallille huomenna lauantaina kavereiden kanssa.

Mitkä fiilikset syksystä, kun illat alkavat taas pimetä ja ilmat kylmenevät?
– Penkkiurheilijan näkökulmasta syksy on hienoa aikaa. Myös töissä menee mukavasti: vaikka kesälomat on pidetty, koska asiakkaat ovat taas aktiivisempia verkkomarkkinointiasioissa. Kiireen tuntukaan ei haittaa, sanoisin että töissä on hyvä flow kaiken kaikkiaan. Syksy menee siis omalla painollaan, enkä juuri murehdi turhasta.

Palataan takaisin tänne Turku Science Parkin alueelle. Mistä tykkäät täällä, ja onko jotain mitä toivoisit alueella olevan?
– Pääsen joka päivä kävellen töihin, koska asun vain kivenheiton päässä työpaikasta. Alue itsessään on kehittynyt nopeasti ja esimerkiksi ravintolapalvelut ovat monipuolistuneet, mikä on hyvä asia. Koska Turun keskusta sijaitsee vain vartin kävelymatkan päässä, myös sinne on helppo lähteä asioille.

Minne olet menossa nyt?
– Lounaan jälkeen suuntaan takaisin DataCityyn toimistolle. Vielä viikon viimeiset hommat pakettiin ja sitten voin hyvillä mielin lähteä viikonlopun viettoon!

Kiitos ajastasi Aleksi!


Aleksi tuli vastaan BioCityssa.

Lue myös

Alina

Alina

Kuka olet ja millä asioilla liikut? – Olen Alina Konttinen ja opiskelen Åbo Akademissa. Odottelen luentoa alkavaksi täällä ICT-Cityssä. Testasin ensimmäistä kertaa Starbucksin kahvilaa, chai latte maistuu hyvältä!

Lue artikkeli
Blogi
Werstas aukeaa Turku Science Parkiin

Werstas aukeaa Turku Science Parkiin

Turku Science Parkiin avautuu marraskuussa uusi coworking-tila Werstas, joka tarjoaa työ- ja neuvottelutiloja 200 henkilölle.

Lue artikkeli
Uutinen
DataCityn opetusravintola uudistui

DataCityn opetusravintola uudistui

DataCityn katutasossa sijaitseva ammatti-instituutin ravintolasali on kokenut kesän aikana ison muutoksen. Salin remonttityöt aloitettiin kesäkuun alussa, ja viimeisiä tavaroita aseteltiin paikoilleen remontin jäljiltä vielä viime viikonloppuna.

Lue artikkeli
Uutinen