Anni ja Hanne aloittivat Teknologiakiinteistöjen aulapalveluissa

Anni ja Hanne aloittivat Teknologiakiinteistöjen aulapalveluissa

Aulapalvelut ovat toimineet pandemian aikana keskitetysti Teknologiakiinteistöjen toimistolta ja BioCityn aulapalvelupisteestä käsin. Syyskuusta alkaen kaikki aulapalvelupisteet ovat auki kuten ennenkin, arkisin klo 8–16.

Syyskuun aikana Teknologiakiinteistöjen aulapalveluissa ovat aloittaneet Anni Rajamäki ja Hanne Laine. Anni palvelee ja opastaa asiakkaita ICT-Cityn aulapalvelupisteellä.

–Positiivisin mielin olen tehnyt nyt ensin töitä omalla pisteelläni ICT-Cityssä, ja pikkuhiljaa opettelen jo muidenkin aulojen tehtäviä. Tämä työ on uutta minulle, joten paljon on opittavaa ja muistettavaa. Mutta juuri työn erilaisuus kiehtoo, ja siksi tämä tuntuu omalta jutulta. On ollut ihana huomata, miten koko työporukka on ottanut minut ilolla vastaan. Odotan sitä, että kehityn työssäni koko ajan ja opin uutta, Anni sanoo.

Hanne puolestaan työskentelee kokouksien ja tapahtumien aitiopaikalla Vierailukeskus Joen aulapalvelussa.

–Työn aloitus on sujunut oikein hienosti. Työyhteisöön on ollut helppo tulla uutena jäsenenä, ja on ollut oikein mukava tutustua uusiin työkavereihin ja työtehtäviin. Odotan tapahtumarikasta syksyä Joessa, ja sitä että pääsee kunnolla tekemisen makuun, kertoo puolestaan Hanne.

Sekä Hannen että Annin mielestä parasta on hyvä fiilis ja yhteishenki työpaikalla. Hieman yllätyksenä on tullut, kuinka laaja kokonaisuus Teknologiakiinteistöt ylipäätään on, jauutta opittavaa riittää.

BioCityn aulapalvelussa työskentelee Katri Pyöli, ja Henrik Parts jatkaa ElectroCityn aulapalvelussa. Maria Juhala työskentelee TriviumCityn aulapalvelussa, joka sijaitsee Retoriikan kiinteistön tiloissa.

Huolehditaan yhdessä turvallisuudesta
Huomioithan aulapalvelussa asioidessa edelleen ajankohtaiset turvallisuusasiat. Suosittelemme maskeja käytettäväksi THL:n ohjeiden mukaan, eli silloin kun lähikontakteilta on vaikea välttyä. Jos aulatilassa on jo ruuhkaa, omaa vuoroa kannattaa odottaa ulkopuolella. Kaikista auloista sekä kiinteistöjen sisäänkäynneiltä löytyy myös käsiendesinfiointiainetta.

Avainasiat ja postipalvelut
Jatkossa kaikki vuokralaisillemme luovutettavat avaimet haetaan BioCityn aulapalvelupisteeltä. Väliaikaiset avaimet esimerkiksi ElectroCityn Werstaalle sekä ElectroCityn ensimmäisen kerroksen kokoustiloihin löytyvät jatkossakin ElectroCityn aulapalvelusta.

Kaikki saapuva posti tuodaan keskitetysti BioCityn aulapalvelupisteelle, josta posti jaetaan normaalisti kaikille asiakkaillemme. Asiakkaat, jotka ovat tähänkin asti noutaneet postinsa aulapalvelupisteeltä - esimerkiksi Werstaiden mobiiliasiakkaat – voivat noutaa postin jatkossa normaalisti tutusta aulapalvelupisteestä. Saapuvat pakettilähetykset kulkevat kuten ennenkin.

Lähtevän postin voi tuoda normaalisti lähimpään aulapalvelupisteeseen. Iltapäivällä lähtevä posti haetaan kootusti ElectroCitystä. Jotta kirje ehtii saman päivän postikuljetukseen, on se oltava tuotu lähimpään aulapalvelupisteeseen viimeistään kello 14.30. Kaikki lähtevät pakettilähetykset on tuotava jatkossa ElectroCityn aulaan. Muutos koskee vain Postin pakettilähetyksiä, eikä sillä ole vaikutusta muiden palveluntuottajien toimituksiin.

Aulapalveluiden yhteystiedot:
BioCity biocity@teknologiakiinteistot.fi 010 315 3015
ElectroCity electrocity@teknologiakiinteistot.fi 010 315 3009
ICT-City ictcity@teknologiakiinteistot.fi 010 315 3017
TriviumCity (aulapalvelu Retoriikan kiinteistössä) retoriikka@trivium.fi 010 315 3012
Vierailukeskus Joki info@jokiturku.fi 010 315 3020

Lue myös

Lounaalla Turun Tiedepuistossa: Kado Sushin comeback

Lounaalla Turun Tiedepuistossa: Kado Sushin comeback

Koronan takia tilapäisesti suljettuna ollut PharmaCityn Kado Sushi avasi jälleen ovensa Tiedepuiston lounastajille. Lue, mitä mieltä Teknologiakiinteistöjen Carita, Mirka, Terhi ja Vilppu olivat Turun perinteisimpiin sushipaikkoihin kuuluvan Kadon lounaasta.

Lue artikkeli
Blogi
Seuraa ParkCityn rakentumista

Seuraa ParkCityn rakentumista

Kupittaan rautatieaseman viereen rakennettavan pysäköintilaitoksen rakentamista on nyt mahdollista seurata suorana netissä. Työmaata kuvaamaan on asennettu videokamera, joka lähettää kuvaa työmaasta ympäri vuorokauden koko hankkeen ajan.

Lue artikkeli
Uutinen
Turku Energian uusi pääkonttori on lähes valmis – katso kuvat

Turku Energian uusi pääkonttori on lähes valmis – katso kuvat

Kävimme katsomassa miltä Turku Energialle rakennutettavan InfraCityn työmaalla tällä hetkellä näyttää, kun rakennuksen valmistumiseen on enää reilut kolme kuukautta aikaa. Minkälaisia ratkaisuja InfraCityyn on tulossa ja mikä tekee siitä erityislaatuisen toimistorakennuksen?

Lue artikkeli
Uutinen