Aucor muutti ElectroCityyn

Aucor muutti ElectroCityyn

Verkkosivustojen ja -palveluiden toteuttaja Aucor Oy muutti ElectroCityyn vuodenvaihteessa. Yrityksen sadan neliömetrin tilat sijaitsevat sisäpihan päädyssä toisessa kerroksessa. Tila on vanhaa tehdaskiinteistöä, mistä muistuttaa enää tavanomaista korkeampi huonekorkeus. Aucorilla on käytössään iso avotyötilan lisäksi erillisiä työhuoneita sekä neuvotteluhuone.

Kun tilan remonttia suunniteltiin, kuunneltiin myös tulevien käyttäjien toiveita.

– Pystyimme vaikuttamaan lopputulokseen, mistä olemme erittäin tyytyväisiä. Saimme modernien työtilojen lisäksi tarpeellista varastotilaa sekä oman neuvotteluhuoneen. Nyt parin kuukauden jälkeen on helppo sanoa, että olemme viihtyneet täällä hyvin. Toimistomme on käytännöllinen ja viihtyisä, projektipäällikkö Alina Saari kertoo.

Aucor on turkulainen yritys, joka tuottaa verkkopalveluita Wordpress-alustalle. Turun lisäksi yrityksellä on toimisto Helsingissä ja Hämeenlinnassa. Henkilökuntaa on 13.

– Aucor erottuu edukseen erityisen laadukkaalla työllä: teemme verkkopalvelut aina asiakasta kuunnellen, heidän tarpeistaan ja lähtökohdistaan. Panostamme mitattavuuteen ja käytettävyyteen, sillä teemme sisällön hakukoneystävälliseksi. Voi jopa sanoa, että jokainen on joskus käynyt Aucorin tekemällä sivustolla, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Janne Jääskeläinen.

Toimiston sijainti Turku Science Parkissa on osoittautunut hyväksi ratkaisuksi, sillä monet Aucorin asiakasyritykset sijaitsevat lähistöllä.

– Suurin osa työntekijöistämme tuntee alueen jo opiskeluajoilta. Alue elää ja kehittyy koko ajan. Sijainti Kupittaan aseman ja moottoritien läheisyydessä tekee myös Helsinkiin lähtemisen helpoksi, Jääskeläinen jatkaa.

Aucorin tulevaisuus näyttää valoisalta, ja yrityksen tavoitteena onkin olla Suomen paras Wordpress-kehittäjä.

– Suunta on oikea, sillä olemme jo lähellä huippua. Parhaillaan laajennamme toimintaa ja rekrytoimme lisää henkilökuntaa, kertoo Jääskeläinen tyytyväisenä.

 

Lue myös

Nordean markkinakatsaus: kohti ääretöntä ja sen yli

Nordean markkinakatsaus: kohti ääretöntä ja sen yli

Aloita aamusi markkinakatsauksella! Teknologiakiinteistöt ja Nordea tarjoavat mahdollisuuden ajankohtaiseen markkinakatsaukseen, kun Nordean pääanalyytikko Pasi Sorjonen kertoo Skypen välityksellä maailmantalouden tilanteesta ja tulevaisuudesta aiheena ”Kohti ääretöntä ja sen yli.”

Lue artikkeli
Tapahtuma
Viikon vastaantulija Kari vaihtoi rockbändin yrittäjyyteen

Viikon vastaantulija Kari vaihtoi rockbändin yrittäjyyteen

Heippa! Kuka olet ja mitä teet täällä?

Lue artikkeli
Blogi
Sporttia parhaalla paikalla -illassa salibandytunnelmaa

Sporttia parhaalla paikalla -illassa salibandytunnelmaa

Teknologiakiinteistöjen ja urheiluseurojen Sporttia parhaalla paikalla -ottelutapahtumat ovat koonneet penkkirheilijoita yhteen jo reilun kolmen vuoden ajan. Tällä kertaa iltaa Maunon BioCityssä isännöi TPS salibandy, joka kertoi joukkueen kuulumisia ja julkisti tulevan kauden valmentajauutisia, kun ensi kaudeksi miesten päävalmentajaksi siirtyy Jukka...

Lue artikkeli
Uutinen