Aulapalveluissa kohdataan ihmisiä ja yllätyksiä

Aulapalveluissa kohdataan ihmisiä ja yllätyksiä

Lauri Tiainen ja Anette Ahonen aloittivat työt Teknologiakiinteistöissä marraskuussa.

Mikä on parasta Teknologiakiinteistöjen aulapalveluissa työskentelyssä ja minkälaisista ominaisuuksista tehtävässä on hyötyä?

Teknologiakiinteistöjen aulapalveluissa aloitti viime vuoden loppupuolella kaksi uutta ihmistä, kun Anette Ahonen ja Lauri Tiainen tulivat töihin yhtiöön. Ahosen työpiste löytyy BioCitystä, kun taas Tiainen hoitaa InfraCityn aulapalvelua.

– Kuulin ensimmäistä kertaa Teknologiakiinteistöistä, kun äitini näki Facebookissa mainoksen, jossa kerrottiin Teknologiakiinteistöjen etsivän palveluasiantuntijoita aulapalveluihin. Paikka kuulosti mielenkiintoiselta ja tehtävät monipuolisilta, joten laitoin hakemuksen heti menemään enkä ole päivääkään katunut, Ahonen hehkuttaa.

Lauri Tiainen taas bongasi ilmoituksen työpaikasta olleessaan töissä ulkomailla.

– Tieto avautuvasta pestistä tuli vastaan, kun olin vielä kriisinhallintatehtävissä Somaliassa ja suunnittelin seuraavia peliliikkeitäni. Olin oikeastaan vahingossa jäänyt roikkumaan Teknologiakiinteistöjen sähköpostilistalle, koska olin aiemmin osallistunut parkkihallin taidenäyttelyn avajaisiin.

Ahoselle Teknologiakiinteistöt on ensimmäinen vakituinen työpaikka, sillä hän valmistui keväällä 2022 Turun ammatti-instituutista merkonomiksi. Tiainen puolestaan viimeistelee työn ohessa historian opintojaan Turun yliopistossa.

"Olen aina tiennyt haluavani olla asiakaspalvelutyössä ja nautin asiakkaiden kanssa olemisesta."

Aulapalveluissa päivät täyttyvät ihmisten neuvomisesta ja opastamisesta, sähköposteihin ja puhelimeen vastaamisesta sekä työkavereiden avustamisesta. Edellisistä työpaikoista saatu kokemus on osoittautunut hyödylliseksi niin Ahoselle kuin Tiaisellekin.

– Olen aina tiennyt haluavani olla asiakaspalvelutyössä ja nautin asiakkaiden kanssa olemisesta. Opiskeluaikoina olin töissä kahvilassa ja opin siellä paljon vuorovaikutuksesta ja ihmistuntemuksesta, josta on hyötyä myös BioCityn aulapalvelussa. Parasta työssäni ovat työkaverini ja erilaiset työpäivät. Ikinä ei voi tietää mitä päivä tuo tullessaan, sanoo Ahonen.

– Ihmisläheinen työ on omaa vahvuusaluettani. Aulapalvelussa voin keskittyä mielekkään ilmapiirin ja sujuvien kohtaamisten luomiseen. Päivät täyttyvät usein yllättävillä tilanteilla ja kohtaamisilla. Siksi työssä on oltava hyvä paineensietokyky sekä valmiudet toimia erilaisten ihmisten kanssa. Historianopinnoista saamani taito kriittiseen tiedonhakuun sekä kokemukset kriisinhallintatehtävien epävakaasta ja muuttuvasta työympäristöstä ovat antaneet minulle hyvät eväät monenlaisten tilanteiden selvittämiseen, päättää Tiainen.

Lue myös

Teknologiakiinteistöt osti Biolinja 2:n

Teknologiakiinteistöt osti Biolinja 2:n

Teknologiakiinteistöt on ostanut Lausteella osoitteessa Biolinja 2 sijaitsevan lääketehdaskiinteistön.

Lue artikkeli
Uutinen
Ystävänpäivänä kohdattiin Kupittaanpuistossa

Ystävänpäivänä kohdattiin Kupittaanpuistossa

Tiistaina 14.2. vietettiin Teknologiakiinteistöjen perinteistä laskiaistapahtumaa Kupittaan luistelumadolla.

Lue artikkeli
Uutinen
Tervetuloa laskiaistapahtumaan 14.2.2023

Tervetuloa laskiaistapahtumaan 14.2.2023

Tervetuloa Turun Teknologiakiinteistöjen järjestämään ulkoilutapahtumaan ystävänpäivänä 14.2. klo 11.00–12.00 Kupittaan luistelumadolle! Tule viettämään lounastaukoa hyvässä seurassa luistellen ja ulkoillen Kupittaanpuistossa.

Lue artikkeli
Tapahtuma