BioCityn auditoriot saneerataan

BioCityn auditoriot saneerataan

BioCityn katutasossa tapahtuu kesän aikana uudistuksia kun Presidentti-auditorio sekä tasalattiainen Ministeri-luentosali saavat uudet ilmeet. Tilojen saneeraus alkoi juhannuksena ja valmiiksi ne saadaan Maunon kokousasiakkaiden iloksi elokuussa.

Presidentissä suurimman näkyvän muutoksen tuo uusi tekstiilipalamatto, jonka sävy muuttuu salin etuosasta takaosaan siirryttäessä tummasta vaaleaan. Uutta ilmettä auditorioon tuovat myös salin takaosaan tuleva tehosteseinämaalaus sekä verhojen uusiminen.

Kokoustekniikan osalta merkittävin uudistus koskee Presidentin kuva- ja äänitekniikkaa, joka uusitaan saneerauksen yhteydessä täysin. Penkkiriveille tuodaan sähköt tietokoneita ja kännyköitä varten ja samalla myös penkkirivien kirjoitusalustat uusitaan.

Presidentti-auditorion valaistukseen on niin ikään luvassa parannusta, sillä saneerauksessa uusitaan koko salin valaistus.  Uusinta tekniikkaa valaistuksen osalta edustaa salin etuosaan tuleva alas laskettu Barrisol-katto, johon voidaan projisoida kuvaa ja jonka avulla valaistuksen värisävyjä voidaan vaihtaa.

Ministeri-luentosalissa uudistukset koskevat lattiaa, tekstiilejä ja joiltakin osin tekniikkaa. Saneerauksessa vanha kokolattiamatto korvataan tekstiilipalamatolla ja tilan verhot uusitaan. Kokoustekniikan osalta uusitaan valkokangas, kaiuttimet, videotykit ja äänentoisto.

Lue myös

Lounaalla Turku Science Parkissa: Klassikko Kultainen Hirvi

Lounaalla Turku Science Parkissa: Klassikko Kultainen Hirvi

Teknologiakiinteistöjen ruokakriitikkojen Helen ja Nooran tie vei tällä kertaa ravintola Kultaiseen Hirveen. Ravintola on toiminut jo vuodesta 1968 Itäisellä Pitkäkadulla ja vakiinnuttanut paikkansa niin lounastajien keskuudessa kuin illanistujaisten seurustelupaikkana.

Lue artikkeli
Blogi
Werstas on nyt kokonaisuudessaan valmis

Werstas on nyt kokonaisuudessaan valmis

Coworking-tila Werstas on nyt kokonaisuudessaan valmis, sillä Werstaan laajennusosa jääkausi aukesi heinäkuun alussa. 1000 neliömetrin jääkausi sijaitsee ElectroCityn viidennessä kerroksessa ja se on suoraan yhteydessä Werstaan syksyllä 2015 valmistuneisiin paratiisiin ja post-apokalyptiseen maailmaan. Kokonaisuudessaan Werstaan pinta-alan on jääkauden...

Lue artikkeli
Uutinen
Mauno laajenee Turku Science Parkissa

Mauno laajenee Turku Science Parkissa

Kokous- ja ravintolapalveluita tarjoava Mauno laajentaa toimintaansa, kun Turku Science Parkiin avataan uusi ravintola sekä uusia kokous- ja edustustiloja.

Lue artikkeli
Uutinen