Biovian laajensi tilojaan BioCityssä

Biovian laajensi tilojaan BioCityssä

Biovian Oy on vuokrannut lisätilaa BioCityssä. Yrityksen tilat ovat kiinteistön seitsemännessä kerroksessa, jossa laajennuksen jälkeen käytössä on 2400 neliömetriä sekä lääketehtaan toimitiloja että superpuhtaita tuotantohuoneita.

Biovian on vuonna 2003 perustettu turkulainen bioteknologiayritys, joka tarjoaa asiakkailleen lääkeaineiden- ja valmisteiden sopimusvalmistusta, analysointia, prosessikehitystä ja skaalausta. Yrityksessä työskentelee 50 henkilöä.

Yrityksen pääkonttorin toimistot saneerattiin reilu vuosi sitten Turun Teknologiakiinteistöjen sisustuskonseptia mukaillen.

– Kun lisätilan tarve tuli ajankohtaiseksi, Teknologiakiinteistöt reagoi toiveeseemme ja pystyi tarjoamaan meille lisätilaa joustavasti, kertoo Biovianin toimitusjohtaja Knut Ringbom.

Biovian on kasvanut kannattavasti koko 13 vuoden olemassaolonsa ajan. Toimitusjohtaja Knut Ringbom on luottavainen, että kasvu jatkuu myös tulevina vuosina. Erityisesti vienti tulee olemaan keskeisessä roolissa – yli yli 80% Biovian Oy:n liikevaihdosta tulee vientiprojekteista.

Yritys voitti kuluvan vuoden keväällä BioFinland-palkinnon, joka myönnetään bioalan huippuyritykselle. Palkinto myönnetään suomalaiselle toimijalle, joka on kehittänyt bioalan innovaation, josta voi kehittyä kansainvälisestikin merkittävä tuote, tai joka tuo toimialalle positiivista imagoa ja kansainvälistä näkyvyyttä.


Biovian Oy:n toimitusjohtaja Knut Ringbom.


Saneeratut aulatilat ja lasiseinäinen neuvotteluhuone.

Lue myös

Toimistotonttujen joulukuu

Toimistotonttujen joulukuu

Kas vaihtui touhu tonttujen, nyt puuhasteluksi hätähousujen. Ei lakkaa koneet höyryämästä, edes iltahämärän lähestyessä. Toimistotontuilla on suuri hoppu, kun edessä häämöttää vuoden loppu.

Lue artikkeli
Blogi
Tapahtumajärjestäjä Mari

Tapahtumajärjestäjä Mari

Kuka olet ja mitä teet täällä?

Lue artikkeli
Blogi
Toivepomo Sam

Toivepomo Sam

Kuka olet? Olen Sam Hansén, mainostoimisto Lahtinen Mantere Saatchi & Saatchin toimitusjohtaja.

Lue artikkeli
Blogi