Carita tuli töihin Teknologiakiinteistöihin

Carita tuli töihin Teknologiakiinteistöihin

Teknologiakiinteistöjen porukkaan saatiin jälleen uusi vahvistus, kun Carita Varjonen aloitti huhtikuun alussa työt yhtiön palveluksessa. Julia Skovbjergin jäädessä kesäkuun alussa äitiysvapaalle tarvitaan hänen tilalleen ihminen, joka vastaa niin nykyisten kuin uusienkin asiakkaiden muuttuviin toimitilatarpeisiin.

- Olen todella inspiroitunut Teknologiakiinteistöjen toimintaympäristöstä ja yhtiöstä. Tuntuu luontevalta työskennellä täällä, sillä olen edellisessä työssäni tehnyt yhteistyötä Teknologiakiinteistöjen kanssa ja yhtiöstä ulospäin huokuva henki on tehnyt minuun suuren vaikutuksen. Koen olevani etuoikeutettu, kun saan olla osa tätä joukkuetta, kertoo Carita.

Viimeiset 14 vuotta Carita on työskennellyt jalkapallon maailmassa, FC Interin markkinointijohtajana. Hänen työhönsä kuului kaikkea ottelutapahtumien markkinoinnista yhteistyösopimusten neuvotteluun. Työn myötä myös turkulaiset yritykset ovat tulleet hänelle tutuiksi.

- Turun tiedepuistossa toimii paljon yrityksiä, jotka tunnen jo valmiiksi. Pidän ihmisten kohtaamisesta ja hyvä asiakaspalvelu on minulle todella tärkeää. Odotan innolla, että pääsen ratkomaan asiakkaidemme toimitila-asioita.

Myöskään kiinteistöt eivät ole Caritalle täysin vieraita, sillä Interin vuosina Veritas-stadionin tilojen vuokraus sekä huolto ja hoitaminen ehtivät tulla hänelle tutuksi.

- Interissä vastasin niin markkinoinnista, viestinnästä kuin myynnistäkin. Nyt saan keskittyä asiakassuhteisiin eikä minun tarvitse yrittää hallita yksin kaikkea. On hienoa olla osa tiimiä, jossa töitä tehdään yhdessä.

Caritan tehtäviin tulee kuulumaan toimitilavuokrausten lisäksi Vierailu- ja innovaatiokeskus Joen kumppanuussuhteet, mikä mahdollistaa Joesta vastanneen Hele Kaunismäen keskittymisen Werstaan asiakassuhteisiin ja kehittämiseen.

- Viime vuonna valmistuneet Kupittaan palloiluhalli ja Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki ovat huikean hienoja projekteja ja uskon, että niissä on paljon potentiaalia, josta yritykset eivät vielä tiedä, Carita päättää.

Lisätietoja:
Carita Varjonen
Puh. 040 676 6037
etunimi.sukunimi@teknologiakiinteistot.fi

Lue myös

 Yritystä kehiin -aamiaistapahtumassa tarkasteltiin tiedepuiston liikennesuunnittelua

Yritystä kehiin -aamiaistapahtumassa tarkasteltiin tiedepuiston liikennesuunnittelua

Yritystä kehiin -aamiaistapahtuma pidettiin vierailukeskus Joen cave-teatterissa 11.4. Tapahtuman aiheena oli Turun tiedepuiston liikennesuunnittelu, joka kiinnostikin yli sataa osallistujaa. Liikennesuunnittelua pohdittiin kaikkien kulkumuotojen, niin jalankulun, pyöräilyn, autoilun kuin joukkoliikenteenkin näkökulmasta. Liikennesuunnitteluinsinööri Maija...

Lue artikkeli
Uutinen
Hanna on Suomen kiinteistömarkkinoiden ruhtinatar

Hanna on Suomen kiinteistömarkkinoiden ruhtinatar

Tämän viikon vastaantulija tavattiin Teknologiakiinteistöjen toimistolla, jonne hän oli tullut palaveriin.

Lue artikkeli
Blogi
Mies suoraan virtuaalitodellisuudesta

Mies suoraan virtuaalitodellisuudesta

Tämän viikon vastaantulija tavattiin BioCityn edessä Tykistökadulla.

Lue artikkeli
Blogi