DataCityn opetusravintola uudistui

DataCityn opetusravintola uudistui

DataCityn katutasossa sijaitseva ammatti-instituutin ravintolasali on kokenut kesän aikana ison muutoksen. Salin remonttityöt aloitettiin kesäkuun alussa, ja viimeisiä tavaroita aseteltiin paikoilleen remontin jäljiltä vielä viime viikonloppuna.

Turun Teknologiakiinteistöjen kiinteistö- ja palvelupäällikkö Olli Rosenbergin mukaan ravintolatilat olivat ennen uudistusta siinä kunnossa kuin ne olivat olleet jo 1980 -luvun lopulta lähtien, jolloin DataCity rakennettiin.

– Kesän aikana uusittiin muun muassa salin lattiat, ja vastaanotto kassatiskeineen rakennettiin toimivammaksi, Rosenberg kertoo.

Ammatti-instituutin opetusravintolan päällikkö Virve Louhi on tyytyväinen ravintolasalin uudistuksiin.

– On mukavaa tulla töihin kesälomien jälkeen uudistettuun työympäristöön. Ravintola on muuttunut viihtyisämmäksi kaikille: opiskelijoille, henkilökunnalle sekä asiakkaille, Louhi sanoo.

Opetusravintolan uudistuksen kunniaksi halutaan myös päivittää ravintolan nimi paremmin sen luonnetta ja tätä päivää vastaavaksi. Parhaillaan on menossa nimikilpailu, jossa etsitään uutta nimeä sekä ravintolalle että sen neljälle kabinetille. Lisätietoja kilpailusta löytyy ammatti-instituutin nettisivuilta. Kilpailu on avoin kaikille, ja nimiehdotuksia voi antaa 6.9. saakka.

Opetusravintola on avoinna arkipäivisin klo 11–15 osoitteessa Lemminkäisenkatu 14–18, DataCityn B-porras.


Ammatti-instituutin opiskelijat ovat valmiina palvelemaan lounasasiakkaita.

Lue myös

Werstas aukeaa Turku Science Parkiin

Werstas aukeaa Turku Science Parkiin

Turku Science Parkiin avautuu marraskuussa uusi coworking-tila Werstas, joka tarjoaa työ- ja neuvottelutiloja 200 henkilölle.

Lue artikkeli
Uutinen
Aleksi

Aleksi

Kuka olet ja millä asioilla liikut? – Olen Aleksi Kanerva ja tulen DataCitystä, jossa työskentelen Whitestone Oy:llä. Toimistomme sijaitsee A-rapun ylimmässä kerroksessa. Nyt on lounasaika, joten tulin BioCityn Maunoon syömään. Kätevää, kun monia hyviä lounasravintoloita on lähellä toimistoa.

Lue artikkeli
Blogi
Turun Teknologiakiinteistöjen hallitukseen valittiin uusi jäsen

Turun Teknologiakiinteistöjen hallitukseen valittiin uusi jäsen

Turun Teknologiakiinteistöjen hallitukseen valittiin 26.6. järjestetyssä yhtiökokouksessa uusi jäsen. Uutena hallituksen jäsenenä aloittaa Åbo Akademin säätiön kiinteistöjohtaja Bill Anckar. Samalla hallituksen sihteeriksi valittiin asianajaja, varatuomari Juha Sumentola.

Lue artikkeli
Uutinen