Dream Office -workshop

Dream Office -workshop

Turun Teknologiakiinteistöt järjesti 12.12.2013 Boost Turun ja Arkkitehtitoimisto Siggen kanssa workshopin, jossa osallistujat suunnittelivat tiimeissä unelmiensa toimiston. Täysin uudenlaisen tapahtuman tarkoituksena oli saada uusia ideoita toimistojen suunnitteluun sekä ottaa tilojen käyttäjät mukaan vaikuttamaan toimitilojen ulkonäköön, viihtyisyyteen ja toimintoihin.

Tapahtuma oli avoin kaikille ja siihen osallistui noin 40 henkilöä mitä erilaisimmilta aloita aina muotoilijoista kiinteistöalan konsultteihin ja bioalan yritysten työntekijöihin. Tarjolla oli Ravintola Maunon laittamaa ruokaa, sisustusarkkitehti Leena Arolan ja arkkitehti Anniina Savisalon vinkkejä tilojen suunnitteluun sekä tarvikkeita kankaista pahvilaatikoihin unelmatoimistojen rakentamista varten.

Suunnitelmien valmistuttua tiimit esittelivät ideansa muille, jonka jälkeen Leenasta, Anniinasta sekä Turun Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtisestä koostunut raati valitsi parhaan suunnitelman, jonka tehnyt tiimi voitti DataCityssä sijaitsevan Mauno Saunan ruokineen ja juomineen käyttöönsä yhdeksi illaksi.

Kisan voitti tiimi nimeltä Modern Tribe, johon kuuluivat Kari-Pekka Pyylampi, Johanna Vuojola, Sanna Käkönen, Rami Käkönen, Eemeli Kokkonen sekä Antti Saari. Modern Triben unelmatoimistosta löytyy muun muassa elävällä tulella varustettu oleskelutila Agora, pyöreä neuvotteluhuone, ryhmän kehittämiä Flux-työskentelyaluksia sekä toimistomummo, joka huolehtii toimiston viihtyvyydestä, keittää kahvia ja tekee terveellistä ruokaa toimistossa työskenteleville ihmisille.

Unelmatoimistojen suunnitelmat ovat esillä Turun Teknologiakiinteistöjen toimistossa, johon kaikki ovat tervetulleita katsomaan niitä.

Katso lisää kuvia tapahtumasta


Tehtävänantoa ja orientoitumista.


Suunnitelmien toteutusta.


Voittajatiimi Modern Tribe.

Lue myös

Turun Teknologiakiinteistöt omistaa nyt koko BioCityn

Turun Teknologiakiinteistöt omistaa nyt koko BioCityn

Turun Teknologiakiinteistöt on ostanut Lääkäriseura Duodecimiltä vajaan 200 neliömetrin toimitilat BioCitystä, jonka seurauksena Turun Teknologiakiinteistöt omistaa nyt sata prosenttia Kiinteistö Oy BioCityn osakekannasta. Kaupalla ei ole vaikutusta Duodecimin toimintaan, joka jää vuokralle tiloihin.

Lue artikkeli
Uutinen
Hauskaa Joulua!

Hauskaa Joulua!

Turun Teknologiakiinteistöt kiittää asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille hauskaa joulua ja onnea vuodelle 2014. Tänä jouluna joulumuistamisiin kohdistetut varat lahjoitetaan TYKS:n Lasten ja nuorten klinikalle.

Lue artikkeli
Uutinen
Vaivatonta vieraspysäköintiä Turku Science Parkissa

Vaivatonta vieraspysäköintiä Turku Science Parkissa

Vieraspysäköinti Turku Science Parkissa helpottui ratkaisevasti marraskuussa, kun Q-Park aloitti toimintansa Turun Teknologiakiinteistöjen autohalleissa ja piha-alueilla. Alueella asioivien ihmisten on tätä nykyä mahdollista pysäköidä autonsa Q-Park BioCityyn tai ICT-talon ja DataCityn piha-alueista koostuvalle Q-Park ICT:n...

Lue artikkeli
Uutinen