ElectroCity pysyy suljettuna ainakin tämän viikon

ElectroCity pysyy suljettuna ainakin tämän viikon

ElectroCityn katolla syttyi keskiviikkona 17.6. tulipalo. Tulipalo sai alkunsa katolla tehdyistä korjaustöistä ja se saatiin sammutettua myöhään keskiviikkoiltana.

Tulipalosta aiheutui vesi- ja savuvahinkoja, joiden laajuutta on selvitetty alustavissa tutkimuksissa. Tutkimusten perusteella tilat on jaettu kolmeen kategoriaan: Ensimmäiseen kategoriaan kuuluvat tilat vaikuttavat tällä hetkellä siltä, etteivät ne ole kärsineet tulipalosta. Toisen kategorian tiloissa on hajuhaittoja ja kolmanteen kategoriaan kuuluvat tilat tullaan remontoimaan.

Teknologiakiinteistöt on ollut yhteydessä kaikkien ElectroCityssä toimivien yritysten ja organisaatioiden yhteyshenkilöihin ja heille tullaan ilmoittamaan mihin kategoriaan heidän tilansa kuuluvat. Vahinkokartoitus ElectroCityssä kuitenkin jatkuu edelleen ja myös muutokset tilojen kunnossa ovat yhä mahdollisia.

– Vaikka osa tiloista vaikuttaakin säästyneen vesi- ja savuvahingoilta, joudumme pitämään kiinteistön suljettuna ainakin tämän viikon. Haluamme varmistua, että työskentely tiloissa on turvallista. Pyrimme järjestämään väistötilat kaikille niitä tarvitseville toimijoille, kertoo Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen.

Jatkossa ElectroCityn tilannetta koskevan viestinnän painopiste siirtyy suoraan asiakkaiden kanssa käytävään viestintään ja julkisesta tiedottamisesta luovutaan vähitellen.

Sivua päivitetty 22.6. klo 11.42.

Lue myös

RunFest peruuntuu

RunFest peruuntuu

Päivitetty 3.8.2020

Lue artikkeli
Tapahtuma
Uudistunut BioCity hurmaa katukuvassa – katso kuvat

Uudistunut BioCity hurmaa katukuvassa – katso kuvat

BioCity sai uuden ilmeen keväällä 2020, kun Arkkitehtitoimisto Haroma & Partnersin suunnittelema julkisivusaneeraus valmistui.

Lue artikkeli
Uutinen
ElectroCityssä oli tulipalo

ElectroCityssä oli tulipalo

ElectroCityn katolla syttyi keskiviikkoiltana tulipalo. Tulipalo sai alkunsa katolla tehdyistä korjaustöistä ja se aiheutti runsaasti savua.

Lue artikkeli
Uutinen