ElectroCity pysyy edelleen suljettuna

ElectroCity pysyy edelleen suljettuna

ElectroCityn katolla keskiviikkona 17.6. syttyneen tulipalon aiheuttamien vahinkojen selvitys jatkuu yhä. 

Katolla tehdyistä korjaustöistä alkunsa saanut tulipalo aiheutti ElectroCityssä vesi- ja savuvahinkoja. Osa kiinteistön tiloista joudutaan saneeraamaan täydellisesti. Osa tiloista vaikuttaa säästyneen vahingoilta, mutta tarkemmat vauriokartoitukset kiinteistössä jatkuvat edelleen. Parin viikon sisällä valmistuu lisää tutkimuksia, joiden perusteella pystytään arvioimaan, onko joitakin tiloja mahdollista ottaa käyttöön heinäkuun aikana.

– Osassa kiinteistöä palo ei näy mitenkään, mutta varmistaaksemme tilojen soveltuvuuden pidempiaikaiseen työskentelyyn, teemme tiloissa kosteus- ja sisäilmamittauksia. Mittaustulosten selvittyä päätämme, tehdäänkö myös vahingoittumattomissa tiloissa puhdistus- tai korjaustoimenpiteitä, kertoo Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen.

­Myös kiinteistön pahiten vaurioituneiden osien korjaus pyritään saamaan käyntiin mahdollisimman nopeasti.

– Osassa ElectroCityä korjaustoimenpiteet tulevat olemaan hyvin laajoja ja kestävät kuukausia. Kiireisin asia on palaneen katon ja sammutusvedestä kastuneen julkisivun suojaus. Rakennuksen ulkopuolelle tarvitaan myös hissi, jolla purkutavara saadaan kuljetettua alas. Lisäksi pitää huolehtia siitä, etteivät ilmastointikoneet kuljeta likaista ilmaa tiloista toisiin sekä tarkistaa, ettei vettä ole valunut seinä- tai lattiarakenteisiin, Lehtinen jatkaa.

Teknologiakiinteistöt on jatkuvasti yhteydessä ElectroCityssä toimiviin asiakkaisiinsa ja tiedottaa heitä tilanteen muuttumisesta heti kun sille on tarvetta.

Lue myös

Tiedepuiston alueelle useita sähköautojen latauspisteitä

Tiedepuiston alueelle useita sähköautojen latauspisteitä

Elokuusta alkaen tiedepuistossa otetaan käyttöön 10 kappaletta sähköautojen latauspistettä. Latauspisteet sijaitsevat kesällä valmistuneen EduCityn kellarikerroksessa sekä TriviumCityn pysäköintihallin pohjakerroksessa.

Lue artikkeli
Uutinen
Tiedepuiston pysäköinti uudistuu

Tiedepuiston pysäköinti uudistuu

Teknologiakiinteistöissä siirrytään kokonaan Taskuparkki-sovelluksen käyttöön myös sopimuspysäköinnin osalta. Yhtenäisellä toimintatavalla toivotaan helpompaa liikkumista alueella.

Lue artikkeli
Uutinen
Viisi tiukkaa kysymystä Julialle ja Helelle – haittaako ketään, vaikka työpaikka näyttäisi murjulta?

Viisi tiukkaa kysymystä Julialle ja Helelle – haittaako ketään, vaikka työpaikka näyttäisi murjulta?

Voiko toimitila lisätä työhyvinvointia? Haittaako ketään, vaikka työpaikka näyttäisi murjulta ja sijaitsisi keskellä ei-mitään? Kysyimme mitä mieltä Teknologiakiinteistöjen asiakkuusjohtaja Julia Skovbjerg ja palvelujohtaja Hele Kaunismäki asiasta ovat.

Lue artikkeli
Blogi