ElectroCityssä ja ICT-Cityssä pidettiin poistumisharjoitus

ElectroCityssä ja ICT-Cityssä pidettiin poistumisharjoitus

Turun Teknologiakiinteistöt järjesti poistumisharjoitukset ElectroCityssä ja ICT-Cityssä 18.11.2016 yhdessä turvapalveluja tarjoavan Avarn Securityn kanssa. Poistumisharjoitusten avulla testattiin kiinteistöjen pelastussuunnitelmien toimivuutta ja käyttäjien turvallisuustietoisuutta.

Molemmista harjoituksista tiedotettiin etukäteen kiinteistöjen käyttäjille. Harjoitusten jälkeen tehtiin palautekysely harjoitusten onnistumisesta, missä kysyttiin osallistujien havaintoja muun muassa palokellojen kuuluvuudesta, poistumisreitin tiedotuksesta ja toiminnasta kokoontumispaikalla.
Molemmat harjoitukset sujuivat nopeasti ja ne koettiin hyödyllisiksi. Hyvänä asiana pidettiin, että harjoituksia järjestetään säännöllisesti. Myös sellaisia harjoituksia toivottiin, joista ei tiedoteta etukäteen.

Kulkureittien esteettömyydestä ja palokellojen kuuluvuudesta annettiin palautetta molempien kiinteistöjen osalta. ElectroCityn kokoontumispaikkaa Tykistökadun toisella puolella ei pidetty hyvänä vaihtoehtona, sillä ihmismassat ajautuivat ylittämään tietä autojen seassa. Kiinteistöjen pelastussuunnitelmia ja turvallisuusohjeita tullaan päivittämään saatujen tulosten ja kehittämisehdotuksien perusteella.


ICT-Cityn kokoontumispaikkana toimii rakennuksen päädyssä oleva pysäköintipaikka.

Lue myös

Joulupuuroa ja  glögiä nautittiin Teknologiakiinteistöjen toimistolla

Joulupuuroa ja glögiä nautittiin Teknologiakiinteistöjen toimistolla

Turun Teknologiakiinteistöt järjesti jo perinteeksi muodostuneen joulupuuro- ja glögitapahtuman asiakkaille ja yhteistyökumppaneille keskiviikkoaamuna 7.12. Paikalle saapuikin reilusti yli 200 ihmistä nauttimaan tarjoiluista ja kiireettömästä tunnelmasta. Kiitos kaikille paikalla olleille ja mukavaa joulun odotusta!

Lue artikkeli
Uutinen
Viikon vastaantulijana viestintäpäällikkö Marja Piironen Cloettalta

Viikon vastaantulijana viestintäpäällikkö Marja Piironen Cloettalta

Hei, kuka olet ja mitä teet työksesi?

Lue artikkeli
Blogi
Lounaalla Turku Science Parkissa: Unica Delica

Lounaalla Turku Science Parkissa: Unica Delica

PharmaCityssä on kaksi lounasravintolaa, joista tällä kertaa testattiin opiskelijaruokala Unica Delica. Kiinteistön toisessa ravintolassa Deli Pharmassa käytiin jo alkuvuonna testilounaalla. Testilounaalle lähtivät Janne, Julia ja Jani. Mukaan arvioita kirjaamaan tuli Noora.

Lue artikkeli
Blogi