ElectroCityssä oli tulipalo

ElectroCityssä oli tulipalo

ElectroCityn katolla syttyi keskiviikkoiltana tulipalo. Tulipalo sai alkunsa katolla tehdyistä korjaustöistä ja se aiheutti runsaasti savua.

Palon alkuvaiheessa palamaan syttyi myös yksi kaasupullo, joka liittyi katolla tehtyihin korjaustöihin. Muut katolla olleet kaasupullot saatiin siirrettyä pois palon alta ja jäähdytettyä, jolloin räjähdysvaara loppui.
 
Palo saatiin sammutettua keskiviikkoiltana. Henkilövahingoilta vältyttiin, mutta kiinteistö on kärsinyt vesi- ja savuvahingoista, joiden laajuutta selvitetään.
 
ElectroCityssä ei heti palon alkaessa tullut palohälytystä, koska kiinteistön palohälytinjärjestelmä toimii vain kiinteistön sisätiloissa. Palon edettyä palohälytys laitettiin manuaalisesti päälle. Järjestelmä on viranomaisten hyväksymä ja se testataan säännöllisesti.
 
– Tulemme tutkimaan voitaisiinko kiinteistön turvallisuutta parantaa laajentamalla palohälytinjärjestelmää myös katolle. Lisäksi selvitetään, miksi kattotyömaasta vastanneen urakoitisijan tulitöiden jälkivartiointi ei toiminut, kertoo Turun Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen.

Alustava vahinkoarvio ElectroCityssä on nyt tehty. Osa tiloista saadaan mahdollisesti otettua käyttöön jo tänään. Pahiten kärsineiden tilojen asiakkaisiin ollaan yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Sivua päivitetty 18.6. klo 10.18.

Lue myös

Uudistunut BioCity hurmaa katukuvassa – katso kuvat

Uudistunut BioCity hurmaa katukuvassa – katso kuvat

BioCity sai uuden ilmeen keväällä 2020, kun Arkkitehtitoimisto Haroma & Partnersin suunnittelema julkisivusaneeraus valmistui.

Lue artikkeli
Uutinen
ElectroCity pysyy suljettuna ainakin tämän viikon

ElectroCity pysyy suljettuna ainakin tämän viikon

ElectroCityn katolla syttyi keskiviikkona 17.6. tulipalo. Tulipalo sai alkunsa katolla tehdyistä korjaustöistä ja se saatiin sammutettua myöhään keskiviikkoiltana.

Lue artikkeli
Uutinen
Nämä taideteokset ilahduttavat pian EduCityssä

Nämä taideteokset ilahduttavat pian EduCityssä

Teknologiakiinteistöjen ja Turun ammattikorkeakoulun KampusART-taideohjelman järjestämän luonnoskilpailun voittajateokset on valittu. EduCityyn tulee korkeatasoista nykytaidetta, joka tarjoaa katsojille tilaa omiin tulkintoihin.

Lue artikkeli
Uutinen