ElectroCityyn avautui Turun suurin yhteisöllinen työtila

ElectroCityyn avautui Turun suurin yhteisöllinen työtila

ElectroCityyn avautui marraskuun alussa Turun suurin yhteisöllinen työtila, Werstas. Jopa 200 henkilölle työ- ja neuvottelutiloja tarjoava Werstas saattaa erilaisia ja erikokoisia yrityksiä yhteen uudenlaisten toimitilaratkaisujen avulla. Werstaan 3000 neliömetrin tilat on suunniteltu siten, että ne kannustavat ihmisiä verkostoitumaan ja löytämään uusia yhteistyösuhteita.

Werstas on Turun Teknologiakiinteistöjen kehittämä toimitila- ja palvelukokonaisuus, josta yritysten on mahdollista vuokrata työhuoneita, työpisteitä tai mobiilijäsenyyksiä, jotka oikeuttavat työskentelyyn Werstaan työkahviloissa. Joustavat tilat ja erilaiset tuotteet alentavat kynnystä toimitilojen vuokraamiseen ja pienentävät yrityksen kustannusriskiä.

– Kokemuksemme mukaan kysyntää tämän kaltaisille tiloille on runsaasti. Monille yrityksille on etua, että samoissa tiloissa toimii myös muita yrityksiä, joiden kanssa lähteä valloittamaan maailmaa. Yhteiset tilat voivat myös synnyttää arvokkaita asiakas- tai yhteistyösuhteita toimijoiden välille, kertoo Turun Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen.

Yhteisöllisyys ja palvelut kiinteistösijoittamisen kansainvälisiä trendejä

Maailmalla yhteisölliset toimitilat ovat eräs kiinteistösijoittamisen suurimmista trendeistä.

– Sijoittajat etsivät aina uusia tapoja toimia ja saada lisäarvoa. Yhteisöllisyys on ollut ihmisten arkea aina. Kiinteistöt ja niiden mahdollistamat toimintatavat eivät vain ole tukeneet tätä, mutta nyt tilanne on muuttunut, sanoo Lehtinen.

Werstaassa yhteisöllisyydestä ja arjen sujumisesta vastaa Werstaan henkilökunta, jonka tehtävänä on huolehtia paitsi ympäristön ja laitteiden toimisesta myös varmistaa, että Werstaassa toimivien yritysten toiveet kuullaan toimintaa ja palveluita kehitettäessä.

– Kiinteistön omistaminen seinineen ei ole enää kiinteistösijoittamisen keskiössä, vaan pinnalle on noussut toimintaympäristö palveluineen. Tätä trendiä me Turun Teknologiakiinteistöissä haluamme tuoda myös turkulaisten ulottuville, Lehtinen jatkaa.

Lisätietoja:
Turun Teknologiakiinteistöt Oy
Mikko Lehtinen, toimitusjohtaja                        
Puh. 0400 960 626                                                                                      
etunimi.sukunimi@teknologiakiinteistot.fi

Werstaan avajaisia vietetään tiistaina 10.11. klo 14.00-17.00. Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
www.teknologiakiinteistot.fi/fi/ajankohtaista/tapahtumat/werstaan-avajaiset

Lue myös

M&M Kodinturva muutti Werstaaseen

M&M Kodinturva muutti Werstaaseen

Kodinturvapalveluja tarjoava M&M Kodinturva Oy muutti Werstaalle marraskuun alussa. Yritys tarjoaa turvatuotteita ja -palveluja sekä kotitalouksille että pienyrityksille. Kokonaispalveluun sisältyy turvalaitteisto, asennukset sekä huoltopalvelu.

Lue artikkeli
Uutinen
Handelsbanken muuttaa ElectroCityyn

Handelsbanken muuttaa ElectroCityyn

Handelsbankenin Hämeenkadun konttori muuttaa helmi-maaliskuun aikana ElectroCityyn. Kun tulevan pankkitilan saneeraus valmistuu vuodenvaihteessa, Handelsbankenilla on käytössään uudet, avarat toimitilat kiinteistön kolmannessa kerroksessa.

Lue artikkeli
Uutinen
Eva som tycker om spännande tiden

Eva som tycker om spännande tiden

I dag firas Svenska dagen och därför intervjuade vi Eva på svenska.

Lue artikkeli
Blogi