Elixia Trivium kutsuu liikkumaan

Elixia Trivium kutsuu liikkumaan

Club Manager Jussi Ketola toivottaa tiedepuistolaiset treenaamaan Elixiaan.

Kävimme tutustumassa Elixia Triviumin kuntokeskuksessa, jossa muutama vuosi sitten uusittuja tiloja esitteli Club Manager Jussi Ketola. Syksy on perinteisesti aikaa, jolloin saleilla näkyy monia uusia asiakkaita. Miten saada liikunta säännölliseksi osaksi arkea ympäri vuoden? 
 
– Kehotan aina aloittamaan tarpeeksi maltillisesti. Monella uudella asiakkaalla onkin into treenata heti monta kertaa viikossa, vaikka edellisestä treenikerrasta olisikin paljon aikaa. Suosittelemme kaikille ohjattuja kehonhuoltotunteja joko yksinään tai jumpan tai salitreenin oheen, Ketola kertoo. 
 
Ohjattuja tunteja ja omatoimista treeniä

Elixian pakettiin voi valita kuntosalin käytön tai sen kaveriksi myös ryhmäliikuntatunnit. Turussa on viisi Elixian kuntokeskusta, joista voi valita keskittääkö treenit yhteen vai haluaako kuntoilla kaikissa keskuksissa. Ryhmäliikunta on suosittua myös Triviumin Elixiassa. Suositumpia tunteja ovat BodyCombat ja PowerStep-tunti, Ketola kertoo. Mitä on tarjolla heille, joita ohjattu liikunta ei kiinnosta?

– Meillä on salin puolelle lisätty vapaita painoja, joten niitä riittää kaikille, vaikka paikalla olisi enemmänkin porukkaa. Perinteisempien laitteiden lisäksi vaikka kahvakuulilla ja oman kehon painolla saa tehtyä jo tosi monipuolisen treenin. Keskellä tilaa pääsee myös työntämään kelkkaa, ja nyrkkeilysäkki on vapaassa käytössä, Ketola vinkkaa. 
 
Työhyvinvointia yrityksille

Yksityisasiakkaiden lisäksi myös yrityksille on tarjolla räätälöityjä paketteja yhdestä tunnista eteenpäin. Ketola on huomannut, että yritysten henkilöstölle halutaan nyt tarjota mahdollisuuksia kuntoiluun ja hyvinvointiin eri tavalla kuin vielä muutama vuosi sitten. Yritykset ovat kasvavassa määrin innostuneet hyödyntämään yksityisiä ryhmäliikuntatunteja, Personal Training- kertoja ja Bootcamp -treenejä, sekä kehonkoostumusmittaustapahtumia innostaakseen henkilöstöään liikkumaan enemmän.

Siirtymisiin salille ei kulu kauaa aikaa, kun olemme täällä Tiedepuistossa lähellä työpaikkoja ja oppilaitoksia.

– Virkeämpi työntekijä on aina eduksi yritykselle. Monilla on mahdollisuus työnantajan puolesta liikkua työajalla, ja meillä käydäänkin esimerkiksi lounasaikaan hyödyntämässä tätä mahdollisuutta. Siirtymisiin salille ei kulu kauaa aikaa, kun olemme täällä Tiedepuistossa lähellä työpaikkoja ja oppilaitoksia, jatkaa Ketola.

Turvallista treeniä hyvässä ilmapiirissä

Trivium Elixiassa on turvallista treenata, sillä henkilökunta on paikalla aina aukioloaikoina. Ketolan mukaan turvallisuuteen on panostettu kaikissa keskuksissa.

– Meille on tärkeää asiakkaidemme turvallisuus. Kaikki elixialaiset käyvät ensiapukoulutuksen, ja meiltä löytyy myös defibrillaattori, joten olemme varautuneet myös haastaviin tilanteisiin.

Meille on tärkeää asiakkaidemme turvallisuus.

– Monet asiakkaamme sanovat, että täällä on kotoisa ilmapiiri ja aina tuttuja kasvoja paikalla. Pienemmän salin etuna onkin, että henkilökuntamme tuntee asiakkaat ja voidaan jutella rennosti myös muita kuulumisia. Tervetuloa tutustumaan paikan päälle, toivottaa Jussi Ketola.

Elixia Trivium
Lemminkäisenkatu 32
 

Teknologiakiinteistöjen asiakkaana voit napata veloituksettoman tutustumisviikon Turun ELIXIA-keskuksiin käyttöösi tästä linkistä! Tarjous on voimassa marraskuun loppuun asti.

Lue myös

Sporttia parhaalla paikalla: lentisilta 22.11.

Sporttia parhaalla paikalla: lentisilta 22.11.

Tule nauttimaan after work -tapahtumasta ja sen jälkeen katsomaan Mestaruusliigan lentopalloa Kupittaan palloiluhalliin, kun Tuto Volley saa vastaansa Hurrikaani-Loimaan.

Lue artikkeli
Tapahtuma
GeneCityn peruskivi muurattiin

GeneCityn peruskivi muurattiin

Teknologiakiinteistöjen rakennuttaman GeneCity-rakennuksen peruskivi muurattiin torstaina 2.11. GeneCity on lääketehdas, jonka Teknologiakiinteistöt toteuttaa biologisten lääkkeiden sopimusvalmistaja Biovian Oy:lle.

Lue artikkeli
Uutinen
Tiedepuiston yhteiskäyttöautot – Käytössäsi joustavasti tarpeen mukaan

Tiedepuiston yhteiskäyttöautot – Käytössäsi joustavasti tarpeen mukaan

Onko sinulla tarve autolle kesken päivän tai satunnaisesti omiin menoihin? Mitä jos voisit unohtaa auton omistamiseen liittyvät huolet ja silti liikkua vapaasti? Tiedepuiston yhteiskäyttöautot tekevät liikkumisesta helppoa ja joustavaa ja saat auton käyttöösi juuri silloin kun sitä tarvitset.

Lue artikkeli
Uutinen