Elokuvapäivä Turun tiedepuistossa 8.3.

Elokuvapäivä Turun tiedepuistossa 8.3.

Koko Turku muuttuu jälleen elokuvanäyttämöksi torstaina 8.3.2018! 

Tervetuloa Turun tiedepuiston after work -elokuvanäytökseen torstaina 8.3. klo 16.15. Elokuvana näytetään Joel ja Ethan Coenin ohjaama komedia Ladykillers. Pääosassa nähdään Tom Hanks, jonka esittämä professori on koonnut epämääräisen rikollisjoukkion ryöstämään kasinon. Saalis on tarkoitus kuljettaa leskirouvan asunnosta kaivettavan tunnelin kautta. Joukkio naamioituu orkesteriksi, joka vuokraa lesken kellarin harjoituksiaan varten. Homma ei tietenkään suju aivan suunnitelmien mukaan, ja porukan touhut paljastuvat rouvalle.

Näytös järjestetään ICT-Cityn surround-äänellä varustetussa Delta-auditoriossa. Elokuvan ohella katsojille tarjotaan virvokkeita ja popcornia, joten muistathan ilmoittautua etukäteen! Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille. 

Aika: 8.3. klo 16.15
Paikka: Delta-auditorio, ICT-City, Joukahaisenkatu 3
Ilmoittautumiset 6.3.2018 mennessä: tästä linkistä

Elokuvapäivänä kaikilla Turun alueen yrityksillä ja yhdistyksillä on mahdollisuus järjestää elokuvanäytös omissa tiloissaan, tai vaikka ulkona. Yleisölle Elokuvapäivä tarjoaa mahdollisuuden osallistua useisiin yhteistyökumppanien tarjoamiin ilmaisnäytöksiin Turussa ja lähikunnissa. www.elokuvapaiva.fi

Lue myös

Turun Teknologiakiinteistöt osakkaaksi Monttu Ventures -sijoitusyhtiöön

Turun Teknologiakiinteistöt osakkaaksi Monttu Ventures -sijoitusyhtiöön

Turun Teknologiakiinteistöt osallistui Monttu Ventures Oy:n perustamisosakeantiin vuoden 2018 alussa. Teknologiakiinteistöistä tuli näin yksi yhtiön yritys- ja yhteisökumppaneista, jotka tarjoavat Monttu Venturesille tai se kohdeyritykselle palveluitaan.

Lue artikkeli
Uutinen
Marjo valmentaa tulevaisuuden yrittäjiä

Marjo valmentaa tulevaisuuden yrittäjiä

Tämän viikon vastaantulija tavattiin DataCityssä sijaitsevassa Turun ammatti-instituutin hyvinvointikeskus Wisiossa.

Lue artikkeli
Blogi
Hele tuli töihin Teknologiakiinteistöihin

Hele tuli töihin Teknologiakiinteistöihin

Vierailu- ja innovaatiokeskus Joen projektipäällikkönä monelle tutuksi tullut Hele Kaunismäki aloitti helmikuun alussa työt Turun Teknologiakiinteistöissä. Helen tehtävänä on coworking-tila Werstaan vuokraus ja kehittäminen sekä Joen kumppanuussopimuksista vastaaminen. Teknologiakiinteistöt on tuttu aiemmin Turku Science Park Oy:n palkkalistoilla olleelle...

Lue artikkeli
Uutinen