Etsimme hallinnon assistenttia

Etsimme hallinnon assistenttia

Haluatko töihin Suomen ehkä vauhdikkaimpaan kiinteistösijoitusyhtiöön, jossa riittää tekemistä, uusia käänteitä ja kivoja työkavereita? Hae meille hallinnon assistentiksi!

Hallinnon assistentti toimii johtoryhmän sihteerinä, vastaa kiinteistöjen hallintoon liittyvistä tehtävistä sekä avustaa markkinoinnissa. Etsimme oma-aloitteista, joustavaa ja positiivista ihmistä, joka pystyy pitämään monta asiaa käynnissä yhtä aikaa, on tarkka dokumentoinnissa ja hallitsee Office-ohjelmistot. Englannin kielen taito, soveltuva koulutus ja kokemus vastaavista tehtävistä ovat eduksi.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen ja se alkaa heti. Rekrytointi tapahtuu Legioonan kautta, hakuaika päättyy 16.2. Lisätietoja ja hakemuskaavake löytyvät Legioonan nettisivuilta osoitteesta: www.legioona.fi/fi/avoimet

Lue myös

Koiranpentuja ja visionäärejä

Koiranpentuja ja visionäärejä

Oletko koskaan miettinyt, miksi mainoksissa esiintyy eläimiä, miksi rahaa kerätään juuri lastensairaalalle tai miksi joku ostaa satojen tuhansien hintaisen auton? Mitä tekemistä eläimillä on esimerkiksi rahoituslaitosten kanssa, miksei rahaa kerätä alkoholistien sairaalalle tai mitä järkeä on maksaa autosta kymmenkertaisia summia enemmän kuin vastaava...

Lue artikkeli
Blogi
Pysäköintimuutos on onnistunut erinomaisesti

Pysäköintimuutos on onnistunut erinomaisesti

Turun Teknologiakiinteistöjen omistamien pysäköintialueiden siirtyminen Q-Parkin operoitavaksi on onnistunut erinomaisesti. Marraskuussa toteutettu muutos on parantanut pysäköintipalveluiden laatua Turku Science Parkin alueella sekä lisännyt merkittävästi lyhytaikaiseen pysäköintiin tarkoitettujen parkkiruutujen määrää.

Lue artikkeli
Uutinen
Uusia tuulia

Uusia tuulia

Kuukausi on nyt takana uudessa tehtävässä. Alku on ollut työntäyteinen ja olen tutustunut rakennuksiimme sekä niiden käyttäjiin. Monia kiinteistöjen käytettävyyteen ja käyttäjien arkeen liittyviä toimintoja on tarkoitus jalkauttaa tulevan kevään aikana ja ohessa lyhyesti niistä muutama esimerkki.

Lue artikkeli
Blogi