Etsimme kirjanpitäjää ja talousasiantuntijaa

Etsimme kirjanpitäjää ja talousasiantuntijaa

Turun Teknologiakiinteistöt Oy hakee kasvunsa tueksi KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen sekä TALOUSASIANTUNTIJAA määräaikaiseen työsuhteeseen.

KIRJANPITÄJÄ
Tehtävässäsi vastaat itsenäisesti mm. koko konsernin juoksevasta kirjanpidosta, kiinteistöyhtiöiden konsolidoinnista emoon, konsernitilinpäätöksestä, konserniyritysten maksuliikenteestä sekä palkanlaskennasta. Hoidat tilinpäätökset, arvolisäverolaskennan sekä viranomaisyhteydet veroilmoituksineen. Osallistut myös moninaisiin taloushallinnon rutiinitehtäviin.

Sinulla on vankka käytännön työkokemus kirjanpidosta ja konsernitilinpäätöksestä.  Olet myös hoitanut palkanlaskentaa, ja kuun vaihteen vaativat aikataulut ovat sinulle tuttuja. Käytät sujuvasti erityisesti Exceliä, mutta myös muita MS Office-ohjelmia. Työskentelet olennaisena osana yhtiön talous- ja hallintotiimiä vastaten kirjanpidon laadusta yhtiön talousjohtajalle. Tehtävässä sinua avustaa yhtiön talousasiantuntija, joka pääsääntöisesti vastaa kokonaisuuden osto- ja myyntireskontrasta.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV sekä palkkatoivomuksesi viimeistään 26.4.2015 mennessä sähköpostitse rekry@teknologiakiinteistot.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaina 20.4. klo 10–12 talousjohtaja Jan-Peter Hautaniemi, p. 040 631 9177.

TALOUSASIANTUNTIJA
Työssäsi vastaat pääasiassa konsernin osto- ja myyntireskontrasta sekä kirjanpidon ja taloushallinnon avustavista tehtävistä. Työskentelet kirjanpitäjän, hallintoasiantuntijan ja talousjohtajan kanssa auttaen heitä päivittäisissä tehtävissä sekä talousosaston rutiineissa. Olet joko vastavalmistunut tai jo hetken työelämässä toiminut taloushallinnon tekijä.

Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.6.2015–30.5.2016. Aloitusajankohta voidaan sopia joustavasti myös alkamaan aiemmin.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV sekä palkkatoivomuksesi viimeistään 26.4.2015 mennessä sähköpostitse rekry@teknologiakiinteistot.fi.  Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaina 20.4. klo 14–16 talousjohtaja Jan-Peter Hautaniemi, p. 040 631 9177.

Lue myös

Tuolileikkiä

Tuolileikkiä

Tiedäthän tuolileikin? Musiikki soi, leikkijät kiertävät piirissä ja kun humppa vaimenee, kaikki yrittävät istua. Ikävä kyllä tuoleja ei riitä kaikille. Niinpä yksi putoaa pelistä pois. Turun Teknologiakiinteistöillä leikitään nyt tätä leikkiä päivittäin. Meillä ei suinkaan ole armottomat yyteet päällä, vaan toimistollamme on astuttu työpisteajattelussa...

Lue artikkeli
Blogi
Onnistunut vuosi takana ? aktiivinen kehittäminen jatkuu

Onnistunut vuosi takana ? aktiivinen kehittäminen jatkuu

Turun Teknologiakiinteistöjen tilinpäätös 1.1.2014 – 31.12.2014

Lue artikkeli
Uutinen
Jani Jeromaa Teknologiakiinteistöjen ylläpitopäälliköksi

Jani Jeromaa Teknologiakiinteistöjen ylläpitopäälliköksi

Automaatioinsinööri Jani Jeromaa on nimetty Turun Teknologiakiinteistöjen ylläpitopäälliköksi. Hän vastaa Turun Teknologiakiinteistöjen omaisuudenhallinnasta ja toimii yhtiön tytäryhtiöiden KOy BioCityn, KOy DataCityn, KOy ICT-Cityn, KOy ElectroCityn, KOy Trivium Cityn, KOy Datakulman, KOy Kupittaan Paviljongin sekä yhtiön keskustakohteiden Puutarhakatu 1,...

Lue artikkeli
Uutinen