Finanssipalvelu Promeus Oy muuttaa Werstaaseen

Finanssipalvelu Promeus Oy muuttaa Werstaaseen

Finanssipalvelu Promeus muuttaa joulukuussa Werstaaseen Turku Science Parkiin. Yrityksessä työskentelee Roy Kanerva, jolle on kertynyt jo 20 vuotta työkokemusta pankki- ja rahoitusalalla.

Promeus on yritysten finanssi- ja vakuutuspalveluihin erikoistunut yritys, joka palvelee asiakasta rahoitus- ja vakuutusprosessien eri vaiheissa, kuten rahoitusjärjestelyissä ja kaikessa riskienhallinnan tilanteissa.

Tuoreelle yritykselle Wwerstaan toimitilat ovat ensimmäiset. Kun sijaintia mietittiin, Turku ja Turku Science Park houkuttelivat hyvillä yhteyksillä ja uusi coworking-tilakonseptilla.

Kanerva tutustui Werstaan työtiloihin lokakuun alussa, jolloin hänen huoneensa oli vielä työmaa-aluetta.

– Odotan jo innolla, että saan uudet työtilat täältä Werstaalta. Ajatus siitä, että erilaiset toimijat kohtaavat yhteisöllisissä tiloissa, sai minut alun perin kiinnostumaan Werstaasta. Erityyppiset tilat niin yksityisiin palavereihin kuin yhteisiin tapahtumiin antavat loistavat puitteet yritysten toiminnalle, Kanerva kertoo.

Marraskuussa ElectroCityyn aukeava Werstas on Turun Teknologiakiinteistöjen uusi coworking-tilakonsepti, josta löytyy työhuoneita sekä avotilassa sijaitsevia työpöytiä, työkahviloita, neuvotteluhuoneita, hiljaisia huoneita ja erilaisia rentoon oleskeluun sopia tiloja. Werstaan monipuolinen tilavalikoima mahdollistaa erikokoisten yritysten, freelancereiden ja etätyöntekijöiden löytävän tarpeeseensa ja budjettiinsa parhaiten sopivan kokonaisuuden sekä tarjoaa sosiaalisia suhteita, työkavereita ja kokonaisen yhteisön siellä työskentelevien ihmisten iloksi ja hyödyksi.


Roy Kanerva vieraili Werstaan työmaalla.

Lue myös

Eva som tycker om spännande tiden

Eva som tycker om spännande tiden

I dag firas Svenska dagen och därför intervjuade vi Eva på svenska.

Lue artikkeli
Blogi
Turun Teknologiakiinteistöjen aulapalvelut Arkean hoidettaviksi

Turun Teknologiakiinteistöjen aulapalvelut Arkean hoidettaviksi

Turun Teknologiakiinteistöt ja Arkea solmivat 3.11. sopimuksen, jolla Turun Teknologiakiinteistöjen kiinteistöissä tarjottavat aulapalvelut siirtyvät Turun Teknologiakiinteistöiltä Arkean hoidettaviksi. Toimintojen siirto aloitetaan asteittain loppuvuoden 2015 ja alkuvuoden 2016 aikana.

Lue artikkeli
Uutinen
Pelintekijä Sampo

Pelintekijä Sampo

Kuka olet ja millä asioilla liikut?

Lue artikkeli
Blogi