Fondia muutti ElectroCityyn

Fondia muutti ElectroCityyn

Lakipalveluyritys Fondia muutti ElectroCityyn syyskuun alussa. Yrityksen 90 neliömetrin avara toimistotila sijaitsee kiinteistön kolmannessa kerroksessa. Tilaan kuuluu kaksi yhdistettävissä olevaa lasiseinäistä neuvotteluhuonetta, työpistetila sekä avokeittiö.

– Työtilat on suunniteltu siten, että meillä on myös mahdollisuus kasvuun. Olemme tyytyväisiä, sillä tilankäyttö on täällä tehokasta, ja kaksi neukkaria mahtui hyvin mukaan, kertoo Fondian Turun alueesta vastaava Senior Legal Councel Sami Savisalo.

Fondia on liikejuridiikkaan keskittynyt palveluyritys, joka palvelee Suomessa kahdeksassa kaupungissa sekä Ruotsissa Tukholmassa ja Virossa Tallinnassa. Fondia erottuu perinteistä lakitoimistosta omalla konseptillaan: Fondian lakimies koetaan vahvasti osana asiakasyrityksen toimintaa ja henkilöstötiimiä.

– Fondian tapa työskennellä lähellä asiakasta ja olla mukana asiakkaan liiketoiminnassa on erittäin keskeistä Fondian toiminta-ajatuksessa. Myös tästä syystä Fondia toimii Helsingin lisäksi useassa pienemmässä kaupungissa: olemme lähellä asiakasta ja helposti tavoitettavissa, Savisalo jatkaa.

Fondian asiakkaina Turussa on erityisesti teknologiayrityksiä ja digifirmoja, joiden toiminta on keskittynyt juuri Turku Science Parkin alueelle. Fondialla on vahvaa toimialaosaamista ja juristeilla on oma erityisalansa, joista Savisalo mainitsee yhtenä pelijuridiikan osaamisen.

– Haluamme olla siellä missä tapahtuu. Monet kasvuyritykset ovat keskittäneet toimintaansa Turku Science Parkiin, ja alueella ovat myös startup-yhteisö SparkUp ja coworking-tila Werstas. Fondia tarjoaa tuotteistettuja palveluita aloittaville ja kasvaville yrityksille, esimerkiksi autamme rahoituksen hankkimisessa, yritysjärjestelyissä ja verotusasioissa. Uskomme, että saamme myös uusia asiakkaita, kun toimimme Science Parkin alueella, Savisalo jatkaa.

Lue myös

Yritystä kehiin -aamiaistapahtuma 19.10. Tulevaisuuden työt ja työympäristöt

Yritystä kehiin -aamiaistapahtuma 19.10. Tulevaisuuden työt ja työympäristöt

Työn luonne ja työympäristöt ovat jatkuvassa muutoksessa. Mitkä asiat säilyvät ja mitkä muuttuvat tulevaisuuden työmarkkinoilla? Millaista osaamista tarvitaan? Entä miten työympäristöt kehittyvät? Tule mukaan verkottumaan ja kuulemaan puheenvuoroja alan asiantuntijoilta! Paikalla ovat Turun yliopiston tulevaisuuden tutkimuskeskuksen Johanna Ollila sekä...

Lue artikkeli
Tapahtuma
Viikon vastaantulija Markus: urheiluhierontaa DataCityssä

Viikon vastaantulija Markus: urheiluhierontaa DataCityssä

Kuka olet ja mitä teet täällä?

Lue artikkeli
Blogi
Viikon vastaantulija löytyy City-Labin syysnäyttelystä

Viikon vastaantulija löytyy City-Labin syysnäyttelystä

Lue artikkeli
Blogi