Grassmark muutti TriviumCityyn

Grassmark muutti TriviumCityyn

Tapahtuma- ja televisiotuotantoyhtiö Grassmark Oy muutti TriviumCityyn helmikuussa. Katutason tilassa on toimiston lisäksi kuvaus- sekä äänitysstudiot.

Yritys tekee tuotantoja ja tapahtumasuunnittelua sekä tuottaa tv-tekniikkaa muun muassa urheilutapahtumiin, konsertteihin ja yritystapahtumiin. Osa tapahtumista tehdään yhteistyössä isojen tuotantoyhtiöiden kuten Ylen kanssa.

Grassmarkin kanssa samoissa tiloissa toimii myös Esa Arokin yritys Arokki Creative, joka tuottaa tv-mainoksia ja -ohjelmia. Yrityksillä onkin paljon yhteisiä tuotantoja.

– Tapahtumatuotanto on usean asian kokonaisuus, johon kuuluu muun muassa tapahtuman mainontaa ja sisältöä, valoja, musiikkia ja efektejä, sidosryhmien ohjausta ja aikataulutusta. Meille on tärkeää, että kaikki sujuu saumattomasti, ja miltä tapahtuma näyttää katsojille paikan päällä ja TV-ruudulla, kertoo Grassmarkin toimitusjohtaja Markus Nurmi.

Grassmark on ollut tuottamassa muun muassa isoja yleisurheilutapahtumia, kuten Paavo Nurmi Gamesia ja Kalevan kisoja. Yritys on myös tuottanut erilaisia tapahtumia Turkuhallissa sekä jalkapallo-otteluita Veritas Stadionilla. Jääkiekon Mestis Weekly -makasiiniohjelma on kuvattu TriviumCityn studiossa.

– Vuokraamme mielellämme studiotiloja ja palvelujamme yritysten käyttöön. Täällä voi äänittää radiospiikkejä ja kuvata vaikka tuotejulkistuksia studiossa, kertoo Nurmi.

Nurmi ja Arokki kollegoineen ovat tyytyväisiä toimiston sijaintiin TriviumCityssä.

– Sijainti Veritas stadionin ja Marli areenan lähellä antaa lisää joustavuutta tuotantojärjestelyihin joskus nopeallakin aikataululla. Myös Mauno Deli samassa rakennuksessa helpottaa kiireistä arkea, kun lounasta ja kahvia saa heti kulman takaa, jatkaa Nurmi.

Lue myös

Werstas, pirteä puolivuotias

Werstas, pirteä puolivuotias

Paljon on jo ehtinyt tapahtua sen jälkeen, kun ElectroCityssä sijaitseva yhteisöllinen työtila Werstas avautui marraskuussa 2015. Asiakkaat ovat asettautuneet uusiin tiloihin: toiset muuttivat heti marraskuussa, toiset tulivat kuluvan vuoden puolella. Myös mobiiliasiakkaat eli ilman omaa työhuonetta olevat ovat löytäneet Werstaan: heitä näkee työskentelevän...

Lue artikkeli
Blogi
Nordean online-konttori DataCityyn

Nordean online-konttori DataCityyn

Nordea avaa online-konttorin DataCityyn toukokuussa. Tuleva 344,5 neliömetrin pankkitila on remontoitu ja se sijaitsee DataCityn B-portaan kuudennessa kerroksessa.

Lue artikkeli
Uutinen
Unica Dental - lounaalla hammaslääkäreiden kanssa

Unica Dental - lounaalla hammaslääkäreiden kanssa

Tällä kertaa lounasta lähdettiin testaamaan BioCityä vastapäätä sijaitsevaan opiskelijaravintola Unica Dentaliin, joka toimii samassa rakennuksessa Turun yliopiston hammaslääketieteen laitoksen kanssa. Testaajiksi päätyivät hammaslääkäreitä pelkäämättömät Ulla ja Terhi, jotka saapuivat paikalle nälkäisinä jo klo 11.

Lue artikkeli
Blogi