Kutsu vuoden pelottavimpaan tapahtumaan

Kutsu vuoden pelottavimpaan tapahtumaan

Pimeä ja sokkeloinen autohalli. Nurkkia, joiden takaa voi paljastua mitä tahansa. Kilpailu, jossa tarkoituksena on ratkoa halliin piilotettuja tehtäviä pelkoja ja aikaa uhmaten. Uskallatko?

Tervetuloa Turun Teknologiakiinteistöjen ja Rajupajan järjestämään halloween-tapahtumaan, jossa suunnistus kohtaa kauhun ja autohalli muuttuu valtavaksi pakohuoneeksi. Kerää työ- tai kaveriporukastasi 2-4 hengen joukkue ja ilmoittaudu mukaan halloweenin pelottavimpaan kilpailuun ja hauskimpiin afterpartyihin!

Kilpailussa eniten pisteitä keränneelle joukkueelle on luvassa paitsi mainetta myös 300 euron lahjakortti Ravintola Bassiin. Tunnin mittaisen taistelun jälkeen ilta jatkuu DJ:n ja bloody maryjen siivittämissä halloween-bileissä klo 23 asti. Kannattaa panostaa teeman mukaiseen pukeutumiseen, sillä parhaasta asusta on luvassa lisäpisteitä. Jos olet tylsimys, pelottavan näköinen ihan omana itsenäsikin tai vain liian kiireinen panostaaksesi pukeutumiseen, voit toki osallistua myös ilman halloween-asua.

Tapahtuma ei sovellut lapsille (K18), joten säästäthän heidät traumoilta ja jätät suosiolla jonnekin vähemmän pelottaviin olosuhteisiin.

Aika: keskiviikkona 31.10.2018 klo 19.00-23.00
Sisäänkäynti tapahtumaan: BioCityn katutaso, hissi A, Tykistökatu 6
Ilmoittautuminen (28.10. mennessä): lyyti.in/halloweenseikkailu

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Tapahtumassa valokuvataan, videokuvataan sekä tuotetaan materiaalia sosiaaliseen mediaan. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tapahtumassa tuotetun materiaalin mahdollisen käyttämisen Turun Teknologiakiinteistöjen tai Rajupajan markkinoinnissa.

Lue myös

Juuso luovii kiinteistöalan verkostoissa

Juuso luovii kiinteistöalan verkostoissa

Kuka olet ja millä asioilla liikut täällä BioCityssä? Olen Juuso Kallio ja olen täällä kokouksessa työasioissa. Työskentelen Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen toiminnanjohtajana, oma toimistomme sijaitsee keskustassa. Käyn muutaman kerran kuukaudessa täällä tiedepuiston alueella ja asun lähellä, joten olen saanut seurata alueen kehitystä jo useamman vuoden...

Lue artikkeli
Blogi
Teknologiakiinteistöille uusi asiakkuusjohtaja

Teknologiakiinteistöille uusi asiakkuusjohtaja

Turun Teknologiakiinteistöjen asiakkuuspäällikkönä vuodesta 2013 työskennellyt Julia Skovbjerg on nimetty yhtiön asiakkuusjohtajaksi. Tehtävään tarvittiin uusi henkilö, koska Teknologiakiinteistöjen asiakkuusjohtajana toiminut Janne Alho siirtyi vetämään Blue Industry Park -alueen kehittämistä Turku Science Park Oy:öön.

Lue artikkeli
Uutinen
Haluatko sinä olla viikon vastaantulija?

Haluatko sinä olla viikon vastaantulija?

Työskenteletkö tai liikutko Turun tiedepuiston alueella? Haluatko kertoa itsestäsi, työstäsi ja työpaikastasi muille tiedepuiston ihmisille? Ilmoittaudu viikon vastaantulijaksi!

Lue artikkeli
Blogi