Handelsbanken muuttaa ElectroCityyn

Handelsbanken muuttaa ElectroCityyn

Handelsbankenin Hämeenkadun konttori muuttaa helmi-maaliskuun aikana ElectroCityyn. Kun tulevan pankkitilan saneeraus valmistuu vuodenvaihteessa, Handelsbankenilla on käytössään uudet, avarat toimitilat kiinteistön kolmannessa kerroksessa.

Handelsbankenin asiakkaita palvellaan jatkossa modernissa pankkitilassa, jossa on sekä avointa tilaa että erilliset työtilat henkilökunnalle ja rauhalliset neuvotteluhuoneet asiakastapaamisille. Saneeraus toteutetaan Turun Teknologiakiinteistöjen sisustuskonseptia mukaillen ja tulevan vuokralaisen toiveita kuunnellen – tila suunniteltiin alusta lähtien yhdessä asiakkaan kanssa. Tilan toiminnallisuus saadaan parhaalla mahdollisella tavalla käyttöön, mikä palvelee käyttäjiä parhaiten.

– Viiden hengen ryhmämme odottaa muuttoa innokkaina. Uskomme, että uusissa tiloissa pystymme palvelemaan asiakkaita entistä paremmin, sillä tiloissa korostuvat yksilöllisyys ja asiakkaan oikeus rauhalliseen asiointiin. Iso osa asiakkaistamme arvostaa häiriötöntä keskustelua ja kokonaisvaltaista asiointikokemusta. ElectroCityn kolmannessa kerroksessa pystymme tarjoamaan heille juuri tämän, kertoo konttorinjohtaja Josefiina Vornanen.

Handelsbanken toimii yli 20 maassa. Suomessa Handelsbankenin toiminta on alkanut vuonna 1985 ja konttoreita on yhteensä 46, joista kaksi löytyy Turusta. Lisäksi Handelsbankenin konttori löytyy Raision keskustasta.


Handelsbankenin Josefiina Vornanen (toinen oik.) työtovereineen odottaa jo uusien tilojen valmistumista!

Lue myös

Jenna, luisteleva markkinoija

Jenna, luisteleva markkinoija

Kuka olet ja mitä teet täällä? Olen Jenna Lainio, olen juuri tulossa lounaalta China Jadesta DataCitystä. Työskentelen Åbo Akademin informaatioteknologian laitoksella ICT-Cityssä, jossa toimin viestintä- ja PR-koordinaattorina kahdessa eri tutkimusprojektissa.

Lue artikkeli
Blogi
M&M Kodinturva muutti Werstaaseen

M&M Kodinturva muutti Werstaaseen

Kodinturvapalveluja tarjoava M&M Kodinturva Oy muutti Werstaalle marraskuun alussa. Yritys tarjoaa turvatuotteita ja -palveluja sekä kotitalouksille että pienyrityksille. Kokonaispalveluun sisältyy turvalaitteisto, asennukset sekä huoltopalvelu.

Lue artikkeli
Uutinen
ElectroCityyn avautui Turun suurin yhteisöllinen työtila

ElectroCityyn avautui Turun suurin yhteisöllinen työtila

ElectroCityyn avautui marraskuun alussa Turun suurin yhteisöllinen työtila, Werstas. Jopa 200 henkilölle työ- ja neuvottelutiloja tarjoava Werstas saattaa erilaisia ja erikokoisia yrityksiä yhteen uudenlaisten toimitilaratkaisujen avulla. Werstaan 3000 neliömetrin tilat on suunniteltu siten, että ne kannustavat ihmisiä verkostoitumaan ja löytämään uusia...

Lue artikkeli
Uutinen