Hele tuli töihin Teknologiakiinteistöihin

Hele tuli töihin Teknologiakiinteistöihin

Vierailu- ja innovaatiokeskus Joen projektipäällikkönä monelle tutuksi tullut Hele Kaunismäki aloitti helmikuun alussa työt Turun Teknologiakiinteistöissä. Helen tehtävänä on coworking-tila Werstaan vuokraus ja kehittäminen sekä Joen kumppanuussopimuksista vastaaminen. Teknologiakiinteistöt on tuttu aiemmin Turku Science Park Oy:n palkkalistoilla olleelle Helelle, sillä hän istui jo Joen projektipäällikkönä työskennellessään osan työajastaan Teknologiakiinteistöjen toimistolla. Vierailukeskuksen valmistuttua työnantajan lisäksi muuttui myös Helen toimenkuva, johon kuuluu nyt uutena Werstas.

– Suurin muutos työssäni on Werstas. Puolet työstä on tuttua, koska jatkan Joen parissa, mutta Werstas on minulle uusi. Werstas on siinä mielessä myös hyvin erilainen kuin Joki, että Werstas on jo valmis kokonaisuus, jonka kehittäminen on hienosäätöä, kun taas Joen kanssa aloitin ihan tyhjästä, Hele kertoo.

Työhuoneita sekä työpöytä- ja mobiilijäsenyyksiä tarjoava Werstas on ollut koko olemassaolonsa ajan erittäin suosittu. Werstaan ensimmäiset osat, Paratiisi ja Post-apokalyptinen maailma, avattiin ElectroCityyn syksyllä 2015. Vuonna 2016 avattiin Werstaan laajennusosa Jääkausi ja seuraavana vuonna Werstas laajeni PharmaCityyn, jonne syntyi bio- ja peliyrityksille suunnattu Werstas Labs.

Sekä Werstaan että Joen kohdalla Helen työhön kuuluu asiakkuuksien lisäksi kehittää konseptia ja palveluita, joita ne tarjoavat. Lähtökohtana kehittämistyössä on asiakkailta saatava palaute, jonka perusteella niin tiloja kuin toimintojakin pyritään muokkaamaan yhä paremmin yritysten tarpeita vastaaviksi.

Werstaan kehittämistyö keskittyy tulevaisuuden palveluiden suunnitteluun. Tärkeä osa työtä on myös pian avautuva Werstas Store -verkkokauppa, joka palvelee niin nykyisiä kuin uusiakin Werstaan asiakkaita tarjoten mahdollisuuden ostaa jäsenyyksiä, neuvotteluhuoneiden käyttöoikeuksia sekä erilaisia toimistopalveluita vaivattomasti verkkokaupasta. Joen kehittämistyössä taas tarkoituksena on vakiinnuttaa vierailukeskuksen toiminta ja tehdä Joki tunnetuksi Turun seudun toimijoiden keskuudessa.

– Olen iloinen, että saan jatkaa työskentelyä Joen parissa. Hanke oli pitkä ja nyt edessä on uusi vaihe, kun talo on auki ja pääsen kehittämään toimintaa asiakaspalautteen perusteella. Aloitan työt innolla ja odotan, että pääsen Werstaan asioihin sisälle kunnolla. Monta mielenkiintoista kehitysideaa on jo ilmassa, Hele jatkaa.

Hele on koulutukseltaan filosofian maisteri. Hän on valmistunut Turun yliopistosta vuonna 2011 pääaineenaan taidehistoria ja sivuaineinaan liiketaloustiede, matkailu ja kulttuurihistoria.

– Taidehistoriassa painopisteeni oli arkkitehtuurissa ja visuaalisessa kulttuurissa sekä etenkin mainoskuvissa. Myöhemmin olen opiskellut Turun kauppakorkeassa johtamista ja organisointia sivuaineen verran. Työelämässä olen saanut eniten hyötyä kauppakorkeakoulun opinnoista, joista olen saanut eväitä liiketoiminnan ja asiakkaiden lähtökohtien ymmärtämiseen, Hele päättää.

Lisätiedot:
Hele Kaunismäki
hele.kaunismaki@teknologiakiinteistot.fi
050 5590374

Lue myös

Marjo valmentaa tulevaisuuden yrittäjiä

Marjo valmentaa tulevaisuuden yrittäjiä

Tämän viikon vastaantulija tavattiin DataCityssä sijaitsevassa Turun ammatti-instituutin hyvinvointikeskus Wisiossa.

Lue artikkeli
Blogi
Elokuvapäivä Turun tiedepuistossa 8.3.

Elokuvapäivä Turun tiedepuistossa 8.3.

Koko Turku muuttuu jälleen elokuvanäyttämöksi torstaina 8.3.2018!

Lue artikkeli
Tapahtuma
Turkulaisten rakastama Tomi

Turkulaisten rakastama Tomi

Tämän viikon vastaantulija tavattiin lehdistötilaisuudessa Vierailu- ja innovaatiokeskus Joessa.

Lue artikkeli
Blogi