Henri Arkeasta

Henri Arkeasta

Kuka olet ja mitä teet täällä?
Olen Henri Tuominen ja toimin palveluesimiehenä Arkea Oy:llä.

Mitä kuuluu työhösi?
Arkea tuottaa aulapalvelun, siivouspalvelut ja ulkoalueiden kiinteistönhuollon Turun Teknologiakiinteistöille. Tehtäväni on huolehtia, että palvelut toimivat ja kehittää niitä tarpeen mukaan yhteistyössä kiinteistönhuollosta ja siivouksesta vastaavien kanssa. Tammikuun alussa Arkea aloitti hoitamaan BioCityn ja TriviumCityn aulapalveluja. Monet muistavat, että BioCityssä on toiminut aulapalvelu, joten olen tyytyväinen kun se on jälleen toiminnassa.

Miten olet viihtynyt?
Olen viihtynyt tosi hyvin. Perusasiat ovat kunnossa, ja ja päivitämme ja kehitämme palveluja entistä toimivimmiksi. Olen huomannut, että tämä Turku Science Park on aika yhteisöllinen ja innovatiivinen alue, täällä on tekemisen meininki.

Pyörä, bussi, auto vai omat jalat?
Asun Salossa, ja toistaiseksi olen kulkenut omalla autolla. Myös bussi- ja junayhteydet ovat hyvät Salosta tänne alueelle, joten varmasti jossain vaiheessa alan hyödyntämään joukkoliikennettäkin.

Parasta juuri nyt?
Kyllä se on perjantai ja viikonloppu. Jos vain vähänkin on lunta maassa, niin menemme pulkkamäkeen tyttärien kanssa viikonloppuna. Myös leffailta on luvassa samassa seurassa!

Terveisesi muille täällä liikkuville ihmisille?
Vaikka olen työskennellyt täällä vasta vähän aikaa, niin näin tuoreesta näkökulmasta ilmapiiri on positiivinen ja paljon tapahtuu koko ajan. Jos alue ei ole vielä tuttu, niin suosittelen tutustumaan!


Henri tavattiin BioCityn aulapalvelussa.?

Lue myös

M&M Kuntotalo tulee Turun uuteen palloiluhalliin

M&M Kuntotalo tulee Turun uuteen palloiluhalliin

M&M Kuntotalo avaa toimipisteen Turun uuteen palloiluhalliin Lemminkäisenkadulle. Palloiluhallin ja M&M Kupittaan tilojen arvioitu valmistumisaika on ensi vuoden syksyllä. Kuntokeskuksen uusissa tiloissa on vajaa 1900 neliötä.

Lue artikkeli
Uutinen
Jonna junailee Kouvolasta Turkuun

Jonna junailee Kouvolasta Turkuun

Kuka olet ja millä asioilla liikut? Olen Jonna Ranne, tulen juuri lounaalta ammatti-instituutin Snack-Citystä.

Lue artikkeli
Blogi
Laskiaistapahtumaa vietettiin Teknologiakiinteistöjen toimistolla

Laskiaistapahtumaa vietettiin Teknologiakiinteistöjen toimistolla

Turun Teknologiakiinteistöt järjesti laskiaistiistaina 9.2. laskiais- ja työhyvinvointitapahtuman huonon sään vuoksi BioCityn toimistossa. Vaikka luistelemaan ja ulkoilemaan ei päästykään, ravintola Maunon hernekeitto ja laskiaispullat maistuivat sisätiloissakin. Lounaan lisäksi ohjelmassa oli rentoa yhdessäoloa ja kuulumisten vaihtoa. Laskiaistapahtuma...

Lue artikkeli
Uutinen