Houkutteleeko hyvä fiilis?

Houkutteleeko hyvä fiilis?

Aloitin työt Turun Teknologiankiinteistöissä reilut kaksi kuukautta sitten. Heti ensimmäisinä työviikkoina uutena työntekijänä huomasin, että eteenpäin mennään ja lujaa: luovuus ja innovatiivisuus ovat aidosti osa ilmapiiriämme. Sanat palvelualttius, tapahtumat, verkostoituminen ja huikea ravintolakonsepti vilisivät keskusteluissa. Me emme vuokraa pelkkiä seiniä!

Viime kuussa olin jo mukana verkostoitumassa Yritystä kehiin -aamiaistapahtumassamme. Tarjolla oli maukas aamiainen, keskustelua ja esityksiä ajankohtaisista asioista – haluamme tuoda eri alan ammattilaisia yhteen. Keskustelut ja ajatusten jakaminen muiden yritysten edustajien kanssa on mielestäni antoisaa. Monesti omassa tutussa työporukassa urautuu tiettyihin toimintamalleihin ja monta hyvää ideaa jää syntymättä. Yhdessä voimme oppia toisiltamme ja parhaassa tapauksessa ehkä ryhtyä jopa yhteistyöhön. Haluaisin kuitenkin tietää teidän mielipiteenne: kiinnostaako yrityksiä vain omaan toimintaansa keskittyminen, toimivat tilat, läheltä saatava lounas ja helppo kulkuyhteys vai tarvitaanko muuta?

Me haluamme olla esimerkkinä yhdessä tekemiselle. Tapahtumilla ja alueen kehittämisellä pyrimme luomaan innovatiivisen ja elävän ympäristön, jossa toimijat ovat yhdessä enemmän kuin osiensa summa. Olemme tyytyväisiä, että yritysten tarvitsemat palvelut ovat vain nurkan takana ja työpäivän päätteeksi voi pian mennä ravintola Maunon kautta kotiin.

Uusia ideoita yhdessä tekemiselle otetaan mielellään vastaan. Huomenna torstaina lähden juoksentelemaan Kupittaan puistoon, satoi tai paistoi, sillä järjestämme businesslenkin työpäivän piristeeksi.

Tällä asenteella, omalla näkyvyydellämme ja hyvällä fiiliksellä pyrimme luomaan ilmapiirin, joka jo itsessään kääntää katseet kohti Turku Science Parkin aluetta.

Esityksiä, kilpailuja ja juoksentelua. Onko tässä mitään järkeä – me uskomme, että on – mitä mieltä sinä olet?

Julia Teräväinen
Turun Teknologiakiinteistöjen asiakasvastaava


Esityksiä, kilpailuja ja juoksentelua. Onko tässä mitään järkeä – me uskomme, että on – mitä mieltä sinä olet? 

Lue myös

Mikä näkyy?

Mikä näkyy?

Neljätoista vuotta olen istunut BioCityn katutasossa lasikopissa. Ensin hiukan pienemmässä ja syrjäisemmässä ja loppukesästä lähtien isommassa, keskellä aulaa, kaikkien ohikulkijoiden nähtävänä. Tänä aikana useampikin on ihmetellyt, että mitä me siellä oikein teemme, työtoverini ja minä. Vuosien varrella olen silloin tällöin itsekin miettinyt ihan samaa. Ja...

Lue artikkeli
Blogi
Mestari tuli taloon

Mestari tuli taloon

Turku Science Park – alueen palvelutoiminnan perustuksiin lyödään marraskuun alussa huomattava merkkipaalu. Vuonna 1993  BioCityssä kokous – ja kongressipaikkana aloittanut Mauno Koivisto –keskus kokee merkittävän uudistuksen. Uusi kokous- ja ravintolapalvelumme Mauno tuo alueellemme ennennäkemättömän käyttäjäpalvelun.

Lue artikkeli
Blogi
Olemmeko luomassa tulevaisuutta vai ylläpitämässä rakenteita?

Olemmeko luomassa tulevaisuutta vai ylläpitämässä rakenteita?

Turun kehittämisestä puhuttaessa kangistumme hyvin usein miettimään ruutukaava-aluetta. Turun sydämen ympärillä sykkii kuitenkin kokonaisuus, jonka kehittäminen mielestäni merkittävässä määrin ratkaisee myös koko kaupungin ja seutukunnan elinvoimaisuuden. Uskomatonta mutta totta, elämää voi olla myös muualla kuin Turun torin ja varsinkin Toriparkin...

Lue artikkeli
Blogi