Isku muutti PharmaCityyn

Isku muutti PharmaCityyn

Suomalainen kalustevalmistaja Isku avasi Turun toisen julkitilaratkaisuiden toimipisteensä Isku PRO-pisteen Turun Tiedepuiston alueelle PharmaCityyn marraskuun puolessa välissä. Iskun 72 neliömetrin showroomin ja toimiston yhdistelmätila sijaitsee kiinteistön katutasossa Itäisen Pitkäkadun puolella. Turun Iskulla on 9 henkilöä töissä, ja henkilökunta vuorottelee PharmaCityn toimipisteellä.


Isku PRO sijaitsee näkyvällä paikalla PharmaCityn katutasossa Itäisellä Pitkäkadulla.

– Halusimme tulla lähemmäs asiakkaita ja tehdä kalustehankinnat mahdollisimman helpoksi ja huolettomaksi. Voimme käydä helposti asiakkaan tiloissa mittaamassa ja kartoittamassa kaluste- ja palvelutarpeita, kertoo asiakkuuspäällikkö Markus Männistö.

Kalusteiden lisäksi Isku PRO tarjoaa monipuolisia työympäristön kehittämiseen ja muutokseen liittyviä palveluja. Palvelut sisältävät muun muassa tilakartoituksia ja tila- sekä sisustussuunnittelua. Iskun kautta voi tilata myös työtyytyväisyyskyselyitä, joiden perusteella tehdään tilasuunnittelua räätälöidysti yritysten omiin tarpeisiin.


Erilaisia kalusteita voi tulla kokeilemaan PRO-pisteelle.

– Halusimme tuoda palvelumme koko kirjon paremmin esille. Tänne on poikennut jo ohikulkijoita, ja ovatpa muutamat tehneet täällä jo töitäkin. Tänne sopii tulla vaikka pitämään pikaista palaveria, tai jos yrityksessä on kalustehankintoja suunnitteilla, kannattaa tulla kokeilemaan työtuoleja ja aktiivi-istuimia tai testaamaan sähkösäätöistä pöytää, vinkkaa sisustusarkkitehti Heidi Hyytiäinen.

Iskulle suomalaisuus on tärkeä arvo, ja tuotanto halutaan pitää omissa käsissä. Vuonna 2017 Iskun Lahden huonekalutehtaaseen investoitiin yli 20 miljoonaa euroa. Viime vuonna Isku lanseerasi myös maailman ensimmäisen kokonaisen antimikrobisen kalustemalliston. Toimistokalusteiden lisäksi Isku tarjoaa kalusteita monimuotoisiin oppimisympäristöihin. Sekä toimistoissa että oppilaitoksissa tilan ja kalusteiden muunneltavuus on noussut yhä tärkeämmäksi seikaksi, jolla parannetaan tilan käytettävyyttä ja viihtyvyyttä sekä lisätään hyvinvointia.


Seiniin kiinnitettävät irrotettavat pehmusteet toimivat myös rennosti lattialla istuttaessa.

Iskussa on tänä vuonna juhlavuosi, kun Eino Vikströmin perustama yritys täyttää 90 vuotta. Iskun tarina alkoi jo vuonna 1928, kun silloinen toiminimi Lahden Puukalusto Oy rekisteröitiin osakeyhtiöksi. Aina siitä lähtien Isku on ollut Vikströmin perheen omistuksessa. Isku onkin perheyritys jo kolmannessa polvessa, ja neljäskin polvi on jo aktiivisesti mukana toiminnassa.

Isku PRO-piste
PharmaCity, Itäinen Pitkäkatu 4B
avoinna ma–to 8–16 ja pe 11–16 PharmaCityn katutasossa.
www.isku.com

Lue myös

Kielen ja kulttuurin kouluttaja

Kielen ja kulttuurin kouluttaja

Hei! Kuka olet ja millä asioilla olet täällä PharmaCityssä? Olen Jayde Friman. Olen täällä töissä, yrityksellämme on huone täällä PharmaCityn 2. kerroksen Werstaassa. Omistan kielikoulutusyritys Coaching Languagen yhdessä yhtiökumppanini Justin Palframanin kanssa. Olemme olleet viime lokakuusta lähtien Werstaassa. Aiemmin työskentelimme kotitoimistoistamme...

Lue artikkeli
Blogi
Tervetuloa laskiaistapahtumaan 14.2.

Tervetuloa laskiaistapahtumaan 14.2.

Tervetuloa Turun Teknologiakiinteistöjen järjestämään laskiaistapahtumaan keskiviikkona 14.2. klo 11.00 - 13.00 Kupittaan luistelumadolle! Vietä raikas lounastauko luistellen ja ulkoillen hyvässä seurassa Kupittaanpuistossa. Luistelumadon lähettyvillä on tarjolla on Ravintola Maunon hernekeittoa sekä laskiaispullia, joita on saatavilla koko tapahtuman ajan....

Lue artikkeli
Tapahtuma
Kehitysjohtaja joka halusi tietää kaiken inbound-markkinoinnista

Kehitysjohtaja joka halusi tietää kaiken inbound-markkinoinnista

Tämän viikon vastaantulija tavattiin ICT-Cityssä, jossa hän oli puhumassa inbound-markkinoinnista.

Lue artikkeli
Blogi