Jani Jeromaa Teknologiakiinteistöjen ylläpitopäälliköksi

Jani Jeromaa Teknologiakiinteistöjen ylläpitopäälliköksi

Automaatioinsinööri Jani Jeromaa on nimetty Turun Teknologiakiinteistöjen ylläpitopäälliköksi. Hän vastaa Turun Teknologiakiinteistöjen omaisuudenhallinnasta ja toimii yhtiön tytäryhtiöiden KOy BioCityn, KOy DataCityn, KOy ICT-Cityn, KOy ElectroCityn, KOy Trivium Cityn, KOy Datakulman, KOy Kupittaan Paviljongin sekä yhtiön keskustakohteiden Puutarhakatu 1, Puolalankatu 5 ja Eskelin Pysäköintilaitos Oy:n toimitusjohtajana sekä isännöitsijänä.

Jeromaa työskenteli ennen Turun Teknologiakiinteistöihin siirtymistään kiinteistöpalveluyhtiö Are Oy:ssä avainasiakaspalvelupäällikkönä. Are Oy aloitti huoltoyhtiönä Teknologiakiinteistöjen omistamissa kiinteistöissä Turku Science Parkissa kesällä 2013, ja Jeromaa on siitä lähtien työskennellyt alueen kiinteistöjen ylläpidon ja huollon esimiestehtävissä. Jeromaa on työskennellyt myös Siemensillä sekä ABB:llä automaatioalan tehtävissä.

– Edellissä työpaikassani Arella pääsin näkemään läheltä Teknologiakiinteistöjen toimintaa ja päivittäistä tekemistä, joten tähän työyhteisöön oli helppo tulla. Turku Science Parkin alueella työskennellessäni kiinteistöt ja niissä työskentelevät ihmiset ovat jo tulleet tutuiksi. Liikun päivittäin kiinteistöissä ja niiden ympäristössä, joten olen helposti tavoitettavissa niin paikan päällä kuin puhelimitsekin. Asiakkaat voivat rohkeasti tulla kertomaan mahdollisista huolistaan minulle, Jeromaa kertoo.

Jeromaa on naimisissa ja hänen perheeseensä kuuluu vaimo sekä neljä lasta.

Lisätietoja:

Jani Jeromaa, ylläpitopäällikkö
Puh. 040 0218 852
jani.jeromaa@teknologiakiinteistot.fi

Mikko Lehtinen, toimitusjohtaja              
Puh. 0400 960 626                                                       
mikko.lehtinen@teknologiakiinteistot.fi

www.teknologiakiinteistot.fi
www.facebook.com/teknologiakiinteistot
twitter.com/teknologiakiint

Turun Teknologiakiinteistöt Oy on Turku Science Parkin sekä Turun keskustan alueella toimiva kiinteistösijoitusyhtiö, joka kehittää alueiden kiinteistöjä ja palveluita sekä vuokraa toimitiloja yrityksille ja yhteisöille. Yhtiön tavoitteena on olla kannattava ja kasvollinen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen Suomen parhaan ympäristön toimia ja kehittyä. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n omistavat Turun kaupunki, Turun Seudun Osuuspankki, Eläkevakuutusyhtiö Veritas, Stiftelsen för Åbo Akademi ja Stiftelsen Eschnerska Frilasarettet. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n omistamien kiinteistöjen pinta-ala on noin 140 000 m² ja tilojen keskimääräinen käyttöaste 95 %.

Lue myös

Onnistunut vuosi takana ? aktiivinen kehittäminen jatkuu

Onnistunut vuosi takana ? aktiivinen kehittäminen jatkuu

Turun Teknologiakiinteistöjen tilinpäätös 1.1.2014 – 31.12.2014

Lue artikkeli
Uutinen
Etsimme kirjanpitäjää ja talousasiantuntijaa

Etsimme kirjanpitäjää ja talousasiantuntijaa

Turun Teknologiakiinteistöt Oy hakee kasvunsa tueksi KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen sekä TALOUSASIANTUNTIJAA määräaikaiseen työsuhteeseen.

Lue artikkeli
Uutinen
Sateenvarjo ei aina suojaa roiskeilta

Sateenvarjo ei aina suojaa roiskeilta

Työskentely on mukavinta tiimissä, jossa jokainen tietää vastuunsa ja velvollisuutensa, ja jokainen toimii sovitussa aikataulussa. Prosessit etenevät suunnitellusti vaiheesta toiseen ja päämäärä saavutetaan "kuin itsestään." Usein tämän tyyppiset prosessit ovat pitkälti automatisoituneita ja säännöllisesti toistuvia. Hommat mutkistuvat, kun projektit...

Lue artikkeli
Blogi