Jenna, luisteleva markkinoija

Jenna, luisteleva markkinoija

Kuka olet ja mitä teet täällä?
Olen Jenna Lainio, olen juuri tulossa lounaalta China Jadesta DataCitystä. Työskentelen Åbo Akademin informaatioteknologian laitoksella ICT-Cityssä, jossa toimin viestintä- ja PR-koordinaattorina kahdessa eri tutkimusprojektissa.

Jännittävää! Mitä siis käytännössä teet?
Vastaan projektiemme sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä ja yritän saada projekteille näkyvyyttä. Käytännössä hoidan yhteyksiä projektien eri osapuoliin, kirjoitan uutiskirjeitä, ylläpidän nettisivuja, ja teen sisältöä someen. Osallistun myös projektissa kehitettävien tuotteiden ja palveluiden suunnitteluun. Olen opiskellut markkinointia- ja kansainvälistä liiketoimintaa Åbo Akademissa, mutta en koskaan ajatellut, että vielä työskentelisin samassa yliopistossa!

Miten viihdyt täällä Turku Science Parkissa?
Hyvin! Tämä on monipuolinen alue ja on mukavaa, että täältä löytyy yhtä lailla yrityksiä, korkeakouluopiskelijoita, julkisen sektorin organisaatioita sekä startup-yrityksiä. Tosin ahdas mutta kovin liikennöity Lemminkäisenkatu on harmillinen.

Mikä on parasta täällä Turku Science Parkissa?
Yleinen eri toimijoiden aiheuttama pöhinä sekä ravintola Maunon salaattibuffa.

En mä kestä, kuulostaa siltä kuin tämä olisi maksettu mainos!
Ei ole, Maunossa on erittäin hyvä lounas. Toki voin ottaa palkkion myös näin jälkikäteen [naurua].

Okei. No täydennä lausetta ”Jos minä saisin päättää…”
…niin työympäristöt olisivat dynaamisempia ja luovempia, eivätkä kannustaisi staattisuuteen kuten monesti nykyään. Ja jos vielä saisin päättää niin aikuiset pitäisivät lapsenmielisyydestään kiinni ja heittäytyisivät lehtikasaan jos siltä tuntuu!

Ihanaa! Mitä aiot tehdä viikonloppuna, heittäydytkö lehtikasaan?
Hahaha, jos vielä näen sellaisen, lupaan heittäytyä! Luistelutreenit kuuluvat vakioviikonloppusuunnitelmiin, ehkä tänä viikonloppuna avataan ensimmäinen glögipullo ensimmäisen adventin kunniaksi.

 


Tämän viikon vastaantulijaan Jennaan törmättiin DataCityn edustalla.

Lue myös

Teknologiakiinteistöt toteuttaa Palloiluhallin

Teknologiakiinteistöt toteuttaa Palloiluhallin

Turun uuden palloiluhallin tarjouskilpailun voittajaksi on valittu Turun Teknologiakiinteistöt Oy. Tarjouskilpailuun osallistui Teknologiakiinteistöjen lisäksi Kiinteistö Oy Kaarinantie 700 ja sijoittajaryhmä Salama.

Lue artikkeli
Uutinen
TidyCMS viihtyy Werstaassa

TidyCMS viihtyy Werstaassa

TidyCMS muutti Werstaaseen marraskuun alussa. Yritys on turkulainen startup, joka on perustettu vuonna 2011. Yrityksessä työskentelevät Fredrik Bjurström ja Pyry Liukas, jotka ovat molemmat olleet mukana yrityksessä sen perustamisesta lähtien.

Lue artikkeli
Uutinen
M&M Kodinturva muutti Werstaaseen

M&M Kodinturva muutti Werstaaseen

Kodinturvapalveluja tarjoava M&M Kodinturva Oy muutti Werstaalle marraskuun alussa. Yritys tarjoaa turvatuotteita ja -palveluja sekä kotitalouksille että pienyrityksille. Kokonaispalveluun sisältyy turvalaitteisto, asennukset sekä huoltopalvelu.

Lue artikkeli
Uutinen