Viikon vastaantulija: Jenni on tämän kevään ylioppilas

Viikon vastaantulija: Jenni on tämän kevään ylioppilas

Kuka olet ja mitä teet täällä?
Olen Jenni Korhonen ja olen oikeustieteilijöiden ainejärjestö Lexin valmennuskurssilla, joka järjestetään BioCityn Presidentti-auditoriossa.

Miten päädyit valmennuskurssille?
Haluan heti jatkaa opiskeluja lukion jälkeen. Tämä on viikon intensiivikurssi, joka on tarkoitettu itsenäisemmälle opiskelijalle. Meillä on täällä viisi päivää valmennusta klo 9–21 ja huomenna lauantaina pidetään harjoituspääsykoe. Mielestäni kurssi on ollut hyödyllinen. Täällä saa opiskeltavista asioista enemmän irti, sillä haluan tosissani yliopistoon.

Kuulostaa siltä, että olet motivoitunut opiskelemaan!
Kyllä, voi varmaan sanoa että unelmani on päästä lukemaan lakia. Minua kiinnostaa myös suomen kieli, ja tällä alalla pääsen tekemisiin myös retoriikan kanssa.

Haetko nyt ensimmäistä kertaa opiskelemaan?
Kyllä, olen tämän kevään ylioppilas TSYK:in lukiosta (Turun Suomalaisen Yhteiskoulun lukio.) Olen kuullut, että monet hakevat oikikseen kaksi tai kolme kertaa ennen kuin onnistuvat pääsevät sisään. Minä haluaisin päästä heti opiskelemaan, ja siksi tulin valmennuskurssillekin. Olen opiskellut myös kotona, siellä lukeminen on helpointa. Olen tehnyt lukusuunnitelman pääsykoekirjojen suhteen. Pääsykoe pidetään 25.5. eli vielä on muutama viikko luku-urakkaa jäljellä!

Onnea tuoreelle ylioppilaalle! Ehditkö järjestää juhlia samalla?
Nyt lukeminen täyttää päivät, mutta siinä sivussa ehdin vähän juhliakin miettiä.

Onko Turku Science Parkin alue tuttu entuudestaan?
Täytyy myöntää, että katsoin kartasta missä valmennuskurssi pidetään. Jos pääsen opiskelemaan, niin uskon että tämäkin alue tulee tutuksi!

Pyörä, bussi, auto vai omat jalat?
Tänään tulin bussilla, pyöräilen myös paljon.

Jos minä saisin päättää
niin päivät lämpenisivät nopeasti!

Onko sinulla kesäsuunnitelmia?
Kesä menee töissä torilla. Muutama reissu on suunnitteilla kesä-Suomessa, ja mahdollisesti lähden myös Islantiin. Harrastan juoksemista, kesä on siihen parasta aikaa!

Terveisesi täällä liikkuville ihmisille?
Tsemppiä kaikille abeille ja pääsykokeisiin uurastaville!

Onnea pääsykokeisiin ja hauskaa vappua Jenni!


Jenni odotteli valmennuskurssin alkua BioCityssä.

Lue myös

Viikon vastaantulija: GMP-insinööri Henri

Viikon vastaantulija: GMP-insinööri Henri

Kuka olet ja mitä teet täällä? Olen Henri Kylänpää, työskentelen Biovian Oy:llä GMP-insinöörinä kunnossapidossa.

Lue artikkeli
Blogi
Taidetta elektroniikkajätteestä – keräys alkaa 3.5.

Taidetta elektroniikkajätteestä – keräys alkaa 3.5.

Toukokuussa Turku Science Parkissa syntyy taidetta elektroniikkajätteestä, kun italialainen taiteilija Alessio De Marchi tulee taiteilijaresidenssille ICT-Cityyn. Vierailu liittyy businessfestivaali Shiftiin, jota varten De Marchi on kutsuttu Turkuun.

Lue artikkeli
Uutinen
Werstas, pirteä puolivuotias

Werstas, pirteä puolivuotias

Paljon on jo ehtinyt tapahtua sen jälkeen, kun ElectroCityssä sijaitseva yhteisöllinen työtila Werstas avautui marraskuussa 2015. Asiakkaat ovat asettautuneet uusiin tiloihin: toiset muuttivat heti marraskuussa, toiset tulivat kuluvan vuoden puolella. Myös mobiiliasiakkaat eli ilman omaa työhuonetta olevat ovat löytäneet Werstaan: heitä näkee työskentelevän...

Lue artikkeli
Blogi