Joulupuurolla kohdattiin pitkästä aikaa

Joulupuurolla kohdattiin pitkästä aikaa

Vierailukeskus Joessa virittäydyttiin tiistaina 14.12. joulutunnelmaan, kun Teknologiakiinteistöt tarjosi asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen joulupuuroa ja glögiä.

Tapahtumaan osallistui noin 180 ihmistä, mutta ruuhkilta vältyttiin, sillä kävijät jakaantuivat tasaisesti tapahtuman ajalle ja Joen suuret tilat mahdollistivat myös etäisyyksien säilyttämisen. Vieraita joulupuurolla viihdytti pianisti-laulaja Eveliina Jaatinen, joka esitti aamun aikana letkeää joulumusiikkia.

Koronapassien ja henkilöllisyystodistusten kyselyyn joulupuurollakävijät suhtautuivat myönteisesti ja kommenteista oli kuultavissa, että kohtaamisia oli kaivattu.

– Ihanaa että järjestitte tapatuman koronasta huolimatta, tätä on kaivattu, totesi yksi jos toinenkin joulupuurolle saapunut vieras.

Katso alta video joulupuurolta. Täältä voit katsoa kuvia tapahtumasta.

Lue myös

Ihanaa joulua!

Ihanaa joulua!

Vuosi 2021 oli Teknologiakiinteistöissä kuin naamiaiset: monet asiat näyttivät erilaisilta kuin normaalisti, mutta parrasta vetämällä alta löytyi se aito ja alkuperäinen, joka jatkaa juhlia, vaikka valoja kuinka rämpytetään.

Lue artikkeli
Uutinen
Turku Energian uudet toimitilat valmistuivat Itäharjulle

Turku Energian uudet toimitilat valmistuivat Itäharjulle

Teknologiakiinteistöjen rakennuttama InfraCity valmistui aikataulussa ja budjetissa.

Lue artikkeli
Uutinen
Työelämä tutuksi Teknologiakiinteistöillä

Työelämä tutuksi Teknologiakiinteistöillä

Teknologiakiinteistöjen toimistolta on voinut tällä viikolla törmätä uusiin kasvoihin, kun joukkoomme liittyi TET-harjoittelija. Viikon ajan yhtiön toiminnassa on ollut mukana yhdeksäsluokkalainen Antonis, joka on päässyt tutustumaan monen eri asiantuntijan työpäiviin. Mitä Antonis kertoo TET-harjoittelustaan Teknologiakiinteistöillä?

Lue artikkeli
Blogi