Jouni seuraa toimistotrendejä näköalapaikalta

Jouni seuraa toimistotrendejä näköalapaikalta

Tämän viikon vastaantulija tavattiin BioCityn aulassa.

Kuka olet ja mitä teet täällä?
Olen Jouni Kyllönen ja toimin asiakkuuspäällikkönä Kinnarpsin Turun toimipisteessä BioCityssä.

Mikä on Kinnarps?
Kinnarps Oy on suomalainen perheyhtiö, joka edustaa ruotsalaista Kinnarps Ab:ä Suomessa. Olemme työympäristöjen asiantuntija ja tarjoamme monipuolisia sisustus- ja palveluratkaisuja toimisto- ja julkitiloihin Suomessa sekä konsernin kautta noin 40 muussa maassa. Laajasta mallistostamme löytyy ratkaisuja toimistoihin, oppimisympäristöihin ja hoivakohteisiin. Pääosa tuotteistamme valmistetaan Ruotsissa ja Saksassa sijaitsevissa tuotantolaitoksessamme. Osa tuotteista on talon omaa suunnittelua, jonka lisäksi Kinnarps käyttää tunnettuja kansainvälisiä suunnittelijoita.

Mitä työsi käytännössä sisältää?
Työni on todella monipuolista alkaen yksittäisten tuotteiden myynnistä ja jatkuen pienempien toimistokokonaisuuksien suunnitteluun ja myyntiin. Suurimmissa projekteissa käytän apunani talon omia suunnittelijoita tai ulkopuolisia yhteistyökumppaneita.

Minkälainen tausta sinulla on?
Olen opiskellut kaupallista alaa Turun kauppaoppilaitoksessa ja johtamista Turun ammatillisessa aikuiskoulutuskeskuksessa. Olen työskennellyt Kinnarpsissa seitsemän vuotta, jota ennen toimin muun muassa 11 vuotta yrittäjänä Makuunin videovuokraamossa.

Oletko ikävöinyt yrittäjyyttä?
En tällä hetkellä. Nautin nykyisin siitä, että minulla on nyt säännölliset lomat, jotka pystyn myös pitämään sekä siitä, että sairaana voin sairastaa eikä minun tarvitse tehdä töitä. Yrittäjänä ehdin lomailla maksimissaan kaksi viikkoa vuodessa, sillä liikkeeni oli auki vuoden jokaisena päivänä.

Mitkä asiat ovat nyt toimistojen sisustuksessa ajankohtaisia?
Päällimmäisenä meillä näkyy se, että toimintalähtöisten monitilatoimistojen rinnalla on ryhdytty puhumaan myös kulttuuri- ja henkilöstökokemukseen pohjautuvista toimistoista. Ideana on tutkia yrityksiä ja niissä työskenteleviä ihmisiä, jonka perusteella voidaan arvioida, minkälainen toimisto on kullekin yritykselle paras. Se voi olla avotoimisto, toimintalähtöinen toimisto, omiin huoneisiin perustuva toimisto, näiden sekoitus tai jotain ihan muuta.

Parasta juuri nyt?
Lumi ja pakkanen.

Pyörä, bussi, auto vai omat jalat?
Auto ja omat jalat.

Täydennä lausetta: Jos minä saisin päättää…
…kaikilla ihmisillä olisi ergonomisesti oikeanlainen työpiste.

Lempipaikkasi Turun tiedepuistossa?
BioCityn ja ElectroCityn Maunot.

Mitä aiot tehdä viikonloppuna?
Pukeutua lämpimästi ja ulkoilla!

Kiitos haastattelusta ja hyviä ulkoilukelejä, Jouni!

Lue myös

Turun tiedepuistoon tulee 300 uutta parkkipaikkaa

Turun tiedepuistoon tulee 300 uutta parkkipaikkaa

Turun tiedepuistoon saadaan parin vuoden sisällä 300 uutta parkkipaikkaa. Parkkipaikat tulevat tarpeeseen, sillä Veritaksen uuden pääkonttorin kaivuutöiden alettua Lemminkäisenkadulla, on TriviumCityn ja Kupittaan palloiluhallin parkkipaikoista pulaa.

Lue artikkeli
Uutinen
Konsta uudistaa tapahtumaviestintää

Konsta uudistaa tapahtumaviestintää

Kuka olet ja mitä teet SparkUpilla? Olen Konsta Leskelä, yritykselläni Saavu Oy:llä on toimisto täällä. Osallistuimme kesällä Boost Turun StartUp Journey -kiihdytysohjelmaan, jonka voitimme. Siitä lähtien toimistomme on ollut SparkUpin tiloissa.

Lue artikkeli
Blogi
Sporttia parhaalla paikalla: salibandyilta 16.1.

Sporttia parhaalla paikalla: salibandyilta 16.1.

Seuraatko turkulaista salibandyä tai koripalloa? Etsitkö uusia yhteistyökumppaneita? Tervetuloa Turun Teknologiakiinteistöjen ja Maunon sekä FBC Turun ja Ura Basketin järjestämään Sporttia parhaalla paikalla -salibandyiltaan 16.1.! Ilta alkaa seurustelulla, tarjoiluilla sekä joukkueiden kuulumisilla, ja huipentuu FBC - Loviisan Tor -salibandyotteluun...

Lue artikkeli
Tapahtuma