Kahvila Taidolle uudet tilat, BioCityyn lapsiparkki

Kahvila Taidolle uudet tilat, BioCityyn lapsiparkki

Turun ammatti-instituutti laajentaa tilojaan DataCityn A-rappuun ja samalla alueelle saadaan uudistunut kahvila Taito sekä kauneuden- ja hyvinvoinninpalveluja. Tällä hetkellä kahvila toimii DataCityn B-sisäänkäynnin vieressä. Uusien tilojen valmistuttua se muuttaa DataCityn BioCityn puoleiseen päähän, noin 200 neliömetrin tilaan. Tilassa on aiemmin toiminut Turun yliopiston Tieteenalakirjasto Protos.


Kahvila Taito muuttaa elokuussa DataCityn A-rappuun saneerattaviin tiloihin.

Hius- ja kauneudenhoitoalan palveluita sekä pikaompelimo

Saneeraus alkoi toukokuun alussa ja instituutin uudet tilat valmistuvat elokuussa. Uusi tila tuo uudenlaista sykettä kiinteistöön, sillä se toimii yrittäjyysvalmennuksen kampuksena, mikä tulee näkymään niin kahvilan uusina pop up -viikkoina kuin hius- ja kaudenhoitoalan palveluina. Lisäksi tilaan tulee ainakin pikaompelimo ja monenlaista nuorten yrittäjien alueelle kehittämää toimintaa. Saneerauksen yhteydessä sisäkäytävä DataCityn A-sisäänkäynnistä B-sisäänkäyntiin avataan, mikä helpottaa kiinteistössä työskentelevien ja asioivien ihmisten arkea.

Lapsiparkki ja synttäreitä

Elokuussa Turku Science Parkiin saadaan myös aivan uudenlaista palvelua, kun BioCityn katutasoon avataan ammatti-instituutin ylläpitämä lapsiparkki. Lapsiparkki saneerataan BioCityn DataCityn puoleiseen päähän, noin 70 neliömetrin tilaan, jossa toimi aiemmin TDK. Lapsiparkin tilat ovat myös osa ammatti-instituutin yrittäjyystiloja ja toisinaan tiloissa voidaan nähdä myös vauhdikkaita lasten synttäreitä tai vanhuksille suunnattua viriketoimintaa.

Suunnittelusta vastaa Arosuo Arkkitehdit

Saneeraukset on suunnitellut Arosuo Arkkitehdit, joka vastaa myös DataCityn ja BioCityn väliin suunnitellusta vierailu- ja innovaatiokeskuksesta. Nyt toteutettavissa muutostöissä varaudutaan jo vierailu- ja innovaatiokeskuksen valmistumiseen, jonka myötä DataCityn ja BioCityn välille rakentuu katettu kulkuyhteys. Mikäli vierailu- ja innovaatiokeskus Turku Science Parkiin päätetään rakentaa, odotetaan sen valmistuvan vuoden 2017 loppuun mennessä.


BioCityn katutasoon aukeaa elokuussa ammatti-instituutin ylläpitämä lapsiparkki.

Lue myös

Turun Teknologiakiinteistöt osti PharmaCityn

Turun Teknologiakiinteistöt osti PharmaCityn

Turun Teknologiakiinteistöt kasvatti kiinteistöomistustaan Turku Science Parkin alueella, kun yhtiö osti osoitteessa Itäinen Pitkäkatu 4 sijaitsevan Kiinteistö Oy PharmaCityn Keskinäiseltä työeläkeyhtiö Varmalta.

Lue artikkeli
Uutinen
Viikon vastaatulija: Elina, joka innostuu folkista ja rockista

Viikon vastaatulija: Elina, joka innostuu folkista ja rockista

Kuka olet ja mitä teet täällä? Olen Elina Kari, tulin lounaalle Maunoon BioCityyn.

Lue artikkeli
Blogi
Markon lomahaaste

Markon lomahaaste

Tätä kirjoittaessani kellun Itämerellä ja mutustelen ajatusta, että kahden työpäivän päästä minulle koittaa pieni loma. Inspiroiduin siis kirjoittamaan muutaman sanan lomasta – sehän on kohta kaikilla.

Lue artikkeli
Blogi