Kalamies astui remmiin

Kalamies astui remmiin

Teknologiakiinteistöjen ylläpitotiimiin saatiin alkuvuodesta vahvistusta, kun Mikko Uski aloitti työt yhtiössä. Paimion parantolan kiinteistöpäällikön tehtävistä Teknologiakiinteistöjen ylläpitoasiantuntijaksi vaihtanut Uski on viihtynyt uudessa työssään hyvin.

– Tunsin täältä joitakin ihmisiä valmiiksi ja minulla oli hyvä käsitys Teknologiakiinteistöistä työnantajana. Odotukset eivät pettäneet, sillä tänne oli hirveän helppo tulla ja kotiuduin porukkaan jo heti seuraavana päivänä, Uski kertoo.

Paimiossa Uski ehti työskennellä vuoden verran, jota ennen hän toimi kiinteistöpäällikkönä Salon IoT Campuksella.

– Työ Teknologiakiinteistöissä on hyvin samankaltaista kuin se oli Salossa. Vastaan kiinteistöhuollon ja ylläpidon johtamisesta nimetyissä kiinteistöissä eli käytännössä valvon sitä, että huolto ja ylläpito toimivat tarkoituksenmukaisesti ja laadukkaasti ja arki on rakennuksissa sujuvaa.

Teknologiakiinteistöissä Uskin vastuulla ovat ElectroCity, vastavalmistunut InfraCity, toukokuussa valmistuva CivilCity sekä Teknologiakiinteistöjen manageroimia Hemsön sosiaali- ja terveysalan kiinteistöjä.

Tykkään olla tekemisissä asiakkaiden kanssa ja käyn päivittäin paikan päällä kohteissa.

– Yhteistä edellisten työpaikkojeni kanssa on myös se, että tilojen käyttäjät ovat yrityksiä ja julkisia organisaatioita. Tykkään liikkua asiakasrajapinnassa ja olla tekemisissä asiakkaiden kanssa ja käyn päivittäin paikan päällä kohteissa.

Uski on ensimmäiseltä koulutukseltaan sähköasentaja, ja lisäksi hänellä on isännöitsijän ammattitutkinto.  Vapaa-ajalla hän liikkuu mielellään luonnossa ja kalastaa. Uuden työn myötä harrastuksille jäänee entistä enemmän aikaa.

– Päivittäinen työmatkani lyheni tunnilla työpaikanvaihdon myötä, Merimaskussa asuva Uski iloitsee.

Lue myös:

Juoksuradoilta Tiedepuiston aitiopaikalle
Juhani aloitti työt Teknologiakiinteistöissä juuri ennen koronapandemiaa – yksi asia yllätti

Lue myös

Urheilua, yhdessäoloa ja hamppareita

Urheilua, yhdessäoloa ja hamppareita

Turun Tiedepuistossa kokoonnuttiin tiistaina 15.3. pitkästä aikaa urheilun pariin, kun Vierailukeskus Joen Cave-teatterissa järjestettiin Sporttia parhaalla paikalla -tapahtuma. Tapahtumaan osallistui noin 150 ihmistä.

Lue artikkeli
Uutinen
Asiakastyytyväisyys 2021 – katso video

Asiakastyytyväisyys 2021 – katso video

Minkälaisista asioista Teknologiakiinteistöt saa kehuja? Entä mihin asioihin yhtiön asiakkaat kaipaavat parannusta?

Lue artikkeli
Uutinen
Sporttia parhaalla paikalla: Lätkäilta 15.3.

Sporttia parhaalla paikalla: Lätkäilta 15.3.

Haluatko lähteä katsomaan kaupungin värikkäintä lätkää ja tutustua uusiin ihmisiin rennosti paikallisen urheilun parissa? Tervetuloa Teknologiakiinteistöjen, TUTO Hockeyn ja TUTO Volleyn järjestämään lätkäiltaan 15.3. Ilta alkaa Joen Cave -teatterissa avoimella seurustelulla sekä joukkueiden kuulumisilla Maunon hampurilaisten kera, ja huipentuu TUTO Hockey...

Lue artikkeli
Tapahtuma