Kehitä kanssamme Turun Tiedepuistoa

Kehitä kanssamme Turun Tiedepuistoa

Käytkö Turun Tiedepuiston alueella töissä, opiskelemassa tai asioimassa? Löydätkö helposti ja turvallisesti määränpäähäsi? Sujuuko liikenne alueella hyvin eri kulkumuodoilla? Kuinka alueen viihtyisyyttä ja vetovoimaisuutta voitaisiin parhaiten kehittää? 
 
Auta meitä löytämään keskeisimmät kehittämiskohteet alueen toimivuuden ja viihtyisyyden parantamiseksi, ja vastaa oheisesta linkistä löytyvään lyhyeen kyselyyn. Kyselyyn vastaajiksi ovat tervetulleita kaikki Turun Tiedepuistossa työskentelevät, opiskelevat ja vierailevat henkilöt. Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia. Toivomme vastaustasi 10.6. mennessä.
 
Kyselyyn pääset tästä.
 
Kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kahden hengen lounas Ravintola Maunossa sekä kahden tunnin käyttö vierailukeskus Joen neuvottelutila Amfiteatterissa (40 henkeä). Kyselyssä kerättyjä yhteystietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen, minkä jälkeen yhteystiedot tuhotaan.

Kyselyn teettävät yhteistyössä Turun Teknologiakiinteistöt Oy, Turun kaupunki, Turun kauppakamari, Turun ammattikorkeakoulu ja Turku Science Park Oy. Kyselyn toteuttaa KTI Kiinteistötieto Oy. Kyselyn vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisina.
 

Lue myös

Sanna vaihtoi matkailualan yrittäjyyteen

Sanna vaihtoi matkailualan yrittäjyyteen

Hei! Kuka olet ja mitä teet täällä? Olen Sanna Rastas ja työskentelen täällä oman yrityksen töissä, minulla on mobiilijäsenyys Werstaaseen. Yritykseni Italian Team Installation Oy tekee laivasisustuksia ja siihen liittyviä asennuksia alihankintana. Minä hoidan hallinto- ja talousasiat. Laivabisnes on kansainvälistä ja niin ovat meidän projektitkin: olemme...

Lue artikkeli
Blogi
Sporttia parhaalla paikalla: futisilta 12.6.

Sporttia parhaalla paikalla: futisilta 12.6.

Kiinnostaako jalkapallo hyvässä seurassa? Etsitkö uusia yhteistyökumppaneita? Tervetuloa Turun Teknologiakiinteistöjen, FC Interin ja TUTO Hockeyn järjestämään Sporttia parhaalla paikalla -futisiltaan 12.6.! Ilta alkaa seurustelulla sekä joukkueiden kuulumisilla ja huipentuu FC Inter–PS Kemi -Veikkausliigaotteluun Veritas Stadionilla.

Lue artikkeli
Tapahtuma
Tervalepät, retkeilevät ulkoryhmäläiset

Tervalepät, retkeilevät ulkoryhmäläiset

Tämän viikon vastaantulijat tavattiin huikopalan merkeissä Teknologiakiinteistöjen toimistolla.

Lue artikkeli
Blogi