Kesä Turku Science Parkissa

Kesä Turku Science Parkissa

Vaikka Turku Science Parkin alue alkaa hiljentyä kesän viettoon juhannuksen jälkeen, alue tarjoaa ruokaa ja juomaa kesää töiden parissa viettäville myös heinäkuussa.

Alueen lounasravintoloista palvelevat koko kesän ajan Ravintola Mauno BioCityssä, Sodexo ICT-Cityssä, Unica Delica PharmaCityssä sekä Snack-City ja China Jade DataCityssä. Lomien jälkeen elokuussa ovensa avaavat jälleen La Caffettiera, Deli Pharma, ammatti-instituutin opetusravintola Taito sekä Mauno Deli TriviumCityssä.

Kupittaanpuistossa voi lounastaa Kupittaan Paviljongissa tai nauttia piknik-eväistä puistossa. Terassilounasta voi syödä myös Kultaisessa Hirvessä Itäisellä Pitkäkadulla. Turku Science Parkin lounasravintoloista voi lukea lisää täällä.

Verohallinnon asiakaspalvelu DataCityn katutasossa palvelee elokuun loppuun asti klo 9–15.

Are kiinteistönhuolto palvelee normaalisti kesän ajan. Myös Turun Teknologiakiinteistöjen toimisto on avoinna koko kesän.

Lue myös

BioCityn auditoriot saneerataan

BioCityn auditoriot saneerataan

BioCityn katutasossa tapahtuu kesän aikana uudistuksia kun Presidentti-auditorio sekä tasalattiainen Ministeri-luentosali saavat uudet ilmeet. Tilojen saneeraus alkoi juhannuksena ja valmiiksi ne saadaan Maunon kokousasiakkaiden iloksi elokuussa.

Lue artikkeli
Uutinen
Mauno laajenee Turku Science Parkissa

Mauno laajenee Turku Science Parkissa

Kokous- ja ravintolapalveluita tarjoava Mauno laajentaa toimintaansa, kun Turku Science Parkiin avataan uusi ravintola sekä uusia kokous- ja edustustiloja.

Lue artikkeli
Uutinen
Viikon vastaantulija Aku digitoi Kalevalaa

Viikon vastaantulija Aku digitoi Kalevalaa

Kuka olet ja mitä teet täällä? Olen Aku Jauhiainen, Fake Fish -pelifirman toimitusjohtaja. Toimitusjohtajan hommien lisäksi teen täällä Product Leaderin, 3D-mallintajan ja myös muita töitä tilanteen mukaan. Tällä hetkellä toimistomme on Datakulmassa, jossa työpisteiden lisäksi on pieni keittiö ja oleskelutilaa.

Lue artikkeli
Blogi