Kesä Turun tiedepuistossa

Kesä Turun tiedepuistossa

Vaikka tiedepuiston alue on jo hiljentynyt kesän viettoon, alue tarjoaa ruokaa ja juomaa kesää töiden parissa viettäville myös heinäkuussa.

Alueen lounasravintoloista palvelevat koko kesän ajan muun muassa BioCityn ravintolat Mauno sekä VG Wok, Sodexo ICT-Cityssä, China Jade ja Subway DataCityssä sekä Unican ravintolat Deli Pharma ja Mikro. Kupittaanpuistossa voi lounastaa Kupittaan Paviljongissa, ja myös Upseerikerho Kaivokadulla on auki koko kesän.

Lomien jälkeen elokuussa ovensa avaavat jälleen ammatti-instituutin opetusravintola Taito ja kahvila Wisio DataCityssä sekä Maunot ElectroCityssä ja TriviumCityssä.

Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki on avoinna koko kesän. Verohallinnon asiakaspalvelu DataCityn katutasossa palvelee elokuun loppuun asti klo 9–15.

Startup-yhteisö SparkUp ElectroCityssä on suljettu 30.7. saakka.

Aren kiinteistönhuolto palvelee normaalisti kesän ajan. Aulapalvelut BioCityssä, ICT-Cityssä, ElectroCityssä ja TriviumCityssä palvelevat koko kesän arkisin klo 8-16. Myös Turun Teknologiakiinteistöjen toimisto on avoinna koko kesän.

Tiedepuistoalueen lounasravintoihin voi tutustua täällä.

Lue myös

Larry on asiakkaiden suosikki

Larry on asiakkaiden suosikki

Tämän viikon vastaantulija on tuttu monille Teknologiakiinteistöjen tiloissa työskenteleville ihmisille. Missä piilee syy hänen suosioonsa?

Lue artikkeli
Blogi
Mikon piinapenkki

Mikon piinapenkki

Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen on värikäs persoona, jonka mielipiteet ja johtamistyyli herättävät ihmisissä kiinnostusta. Laitoimme Mikon piinapenkkiin ja teimme hänelle hiukan erilaisen Viikon vastaantulija -haastattelun, joka paljastaa kaiken mitä olet aina halunnut Mikosta tietää. Mitä pidemmälle haastattelu etenee, sitä...

Lue artikkeli
Blogi
Vincit kasvoi ulos toimistostaan

Vincit kasvoi ulos toimistostaan

Kesäkuusta 2017 Turun Teknologiakiinteistöjen asiakkaana ElectroCityssä toiminut ohjelmistokehitysyhtiö Vincit muuttaa pois Turun tiedepuistosta. Kovaa vauhtia kasvanut yhtiö tarvitsi uudet entistä suuremmat toimitilat eikä Teknologiakiinteistöillä valitettavasti ollut tarjota niitä sille.

Lue artikkeli
Uutinen