Kinnarps muutti BioCityyn

Kinnarps muutti BioCityyn

Kalustetoimittaja Kinnarps muutti BioCityyn vuodenvaihteessa. Alkuvuoden aikana BioCityn aulaan on noussut myös yrityksen showroom. Työympäristöratkaisuja esittelevä myyntinäyttely on otettu innostuneesti vastaan, ja uudet Fields-malliston kohtaamispisteet ovat olleet aktiivisessa käytössä keskustelu- ja palaveripaikkoina.

Kinnarps BioCity

Kinnarps Oy:n BioCityn toimipisteessä työskentelevät asiakkuuspäälliköt Jouni Kyllönen ja Piia Santti kertovat Kinnarpsin taustasta.

Kansainvälinen Kinnarps-konserni on kalustealan yritys, joka perustettiin 1942 pieneen pajaan Kinnarpin kylässä, Etelä-Ruotsissa. Nykyään tuo pajarakennus toimii museona, jonka takana kohoaa nykyinen tehdas, joka on pinta-alaltaan kaikkiaan 28 jalkapallokentän kokoinen ja toiminnaltaan Euroopan modernein.

Kinnarpsilta voi ostaa niin yksittäisen tuotteen kuin kokonaisen työympäristöratkaisunkin. Kaikki lähtee käyttäjästä, ja kaiken suunnittelun lähtökohtana on ergonomia ja se, millaista työtä tehdään.

– Suunnittelemme tarvittaessa tilan kalusteet, valaistuksen, sisustuksen ja akustiikan tai sitten toimitamme yksittäisen kalusteen, Kyllönen sanoo.

Voiko asiakas marssia sisään Kinnarpsin BioCityn tiloihin ja ostaa itselleen tuolin?

– Kyllä voi, mutta koska kalusteet valmistetaan tilaustyönä, ei tuotetta saa heti mukaansa. Toimivuuden lisäksi Kinnarpsin sisustusratkaisuissa korostuvat eettisyys ja ekologisuus, Kyllönen jatkaa.

Kinnarps BioCity

Tuotteet valmistetaan Euroopassa sertifioidusta puusta, esimerkiksi koivu on suomalaista. Pakkauksessa ei käytetä muoveja, vaan tuotteet pakataan huopiin, joita käytetään useita kertoja kuljetuksessa, jonka jälkeen ne uusiokäytetään esimerkiksi seinäkkeiden täytteinä. Tehtaalla syntyvä puujäte jatkojalostetaan pelleteiksi, joilla lämmitetään tehdasta ja siinä samalla tehdasta ympäröiviä taloja. Verhoilukankaana suositaan villaa, jota ei tarvitse käsitellä palonestoaineilla. Sisäilmaan ei haihdu haitallisia aineita.

– BioCityn katutason showroomin kalusteisiin voi vapaasti käydä tutustumassa. Ne on otettu hyvin vastaan, ihmiset ovat kokeilleet niitä innokkaina ja jääneet pidemmäksikin aikaa niihin opiskelemaan ja työskentelemään, kertoo Santti tyytyväisenä.

Kinnarps BioCity

Uuden näyttelyn avajaisia vietetään BioCityssä 16.3. klo 8.30 alkaen brunssin ja mielenkiintoisten puheenvuorojen parissa.
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä!

Lue myös

Viikon vastaantulija Tomi pyörittää elämysten yhteisöä

Viikon vastaantulija Tomi pyörittää elämysten yhteisöä

Hei, kuka olet ja mitä puuhaat?

Lue artikkeli
Blogi
Yritystä kehiin -aamiaistapahtuma: Tarinankerronta markkinoinnin välineenä

Yritystä kehiin -aamiaistapahtuma: Tarinankerronta markkinoinnin välineenä

Mietitkö, miten kertoa yrityksestäsi asiakkaille ja yhteistyökumppaneille? Miten kehitetään brändiä markkinoinnin ja viestinnän avulla? Millainen on tarina, joka kiinnostaa ja tempaa mukaansa? Tule mukaan verkottumaan ja kuulemaan ajankohtaisia puheenvuoroja! Paikalla ovat alan asiantuntijat Hanna Alin viestintätoimisto Telegraafista sekä Linda...

Lue artikkeli
Tapahtuma
Nordean markkinakatsaus: kohti ääretöntä ja sen yli

Nordean markkinakatsaus: kohti ääretöntä ja sen yli

Aloita aamusi markkinakatsauksella! Teknologiakiinteistöt ja Nordea tarjoavat mahdollisuuden ajankohtaiseen markkinakatsaukseen, kun Nordean pääanalyytikko Pasi Sorjonen kertoo Skypen välityksellä maailmantalouden tilanteesta ja tulevaisuudesta aiheena ”Kohti ääretöntä ja sen yli.”

Lue artikkeli
Tapahtuma