Haetaan kirjanpitäjää Turun Teknologiakiinteistöihin

Haetaan kirjanpitäjää Turun Teknologiakiinteistöihin

Kiinnostaako työskentely Suomen vauhdikkaimmassa kiinteistösijoitusyhtiössä? Haluatko päästä kehittämään kanssamme Turun tiedepuistoa? Tule töihin Turun Teknologiakiinteistöihin!

Pääkirjanpitäjämme jäädessä äitiysvapaalle etsimme taloustiimiimme kirjanpitäjää määräaikaiseen työsuhteeseen. Kirjanpitäjän työtehtäviin kuuluvat muun muassa:

- Kiinteistöyhtiöiden kirjanpito ja tilinpäätös
- Myyntilaskutus, -reskontra ja perintä
- Veroraportointi 
- Muut taloushallinnon tehtävät

Edellytykset:
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, pystyt hoitamaan itsenäisesti kirjanpitoa ja tekemään tilinpäätöksen. Odotamme, että sinulla on vahvat tietotekniset perustaidot ja taloushallinnon järjestelmien tuntemusta. Käytämme Microsoft NAV taloushallinnon järjestelmää. Työtavoiltasi olet huolellinen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja.

Tarjoamme:
Työpaikan tiiviissä ja hyvinvoivassa työyhteisössä kehittyvällä Turun tiedepuiston alueella.

Työtehtävä on kokoaikainen ja se pyritään täyttämään marraskuun alkupuolella. Lisäkysymyksiin vastaavat:
Talousjohtaja Ulla Sjöblom 040 5931878
Talouspäällikkö Outi Kiili 050 5779915

Lähetäthän hakemuksesi 11.10. mennessä osoitteeseen hallinto@teknologiakiinteistot.fi

Turun Teknologiakiinteistöt Oy on Turun tiedepuistossa toimiva kiinteistösijoitusyhtiö, joka kehittää alueiden kiinteistöjä ja palveluita sekä vuokraa toimitiloja yrityksille ja yhteisöille. Yhtiön tavoitteena on olla kannattava ja kasvollinen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen Suomen parhaan ympäristön toimia ja kehittyä. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:llä on noin 136 000 neliömetriä vuokrattavaa pinta-alaa, ja tilojen keskimääräinen käyttöaste on 96 prosenttia.

Lue myös

Yritystä kehiin -aamiaistapahtumassa syksyn talousnäkymiä ja tulevia trendejä

Yritystä kehiin -aamiaistapahtumassa syksyn talousnäkymiä ja tulevia trendejä

Vierailukeskus Joen Cave-teatterissa 27.9. järjestetty Yritystä kehiin -aamiaistapahtuma keräsi noin sata osallistujaa kuuntelemaan ja keskustelemaan talouden ajankohtaisista asioista. Puhujavieraana tapahtumassa oli talousalan ammattilainen, Handelsbanken Suomen pääekonomisti Tiina Helenius, joka kertoi kuluvan sykstyn taloudesta ja sen kehityksestä niin...

Lue artikkeli
Uutinen
Talouden tarinankertoja

Talouden tarinankertoja

Tämän viikon vastaantulija on monille tv:stä tuttu talouden asiantuntija.

Lue artikkeli
Blogi
Urheilujohtaja työhyvinvoinnin asialla

Urheilujohtaja työhyvinvoinnin asialla

Tämän viikon vastaantulija tavattiin Teknologiakiinteistöjen toimistolla. Haastattelun jälkeen piipahdettiin myös Vierailu- ja innovaatiokeskus Joessa.

Lue artikkeli
Blogi