”Kokouksissa heitettiin läppää ja naurettiin”

”Kokouksissa heitettiin läppää ja naurettiin”

Veera Nikula oli ennen koulujen päättymistä TET-harjoittelussa Teknologiakiinteistöissä.

Miltä Teknologiakiinteistöt vaikutti TET-harjoittelijan silmin ja mikä yllätti yhtiössä toukokuussa viikon viettäneen Veera Nikulan?

Olen Veera Nikula, ysiluokkalainen TET-harjoittelussa Turun Teknologiakiinteistöissä. Halusin tulla tänne harjoitteluun, koska olen kiinnostunut liiketoiminnasta.

Heti ensimmäisestä harjoittelupäivästä lähtien tunsin kuuluvani joukkoon. Ystävälliset työkaverit tulivat juttelemaan ja tutustumaan minuun. Olin yllättynyt, kuinka iloinen ja kannustava porukka täällä on töissä. Näin myös paljon tunteiden osoittamista, ja mielestäni vaatii rohkeutta, että uskaltaa olla avoin.

"Heti ensimmäisestä harjoittelupäivästä lähtien tunsin kuuluvani joukkoon."

Kokouksissa heitettiin läppää ja naurettiin. Pystyin pyytämään apua missä vain ja kaikki tarjoutuivat auttamaan. Sain myös vaikuttaa asioihin ja antaa uusia näkökulmia. Täällä kaikki pystyvät tekemään itsenäistä työtä ja olemaan rennosti mukavassa työympäristössä. Täällä ei myöskään tarvitse pelätä omanlaisuuttaan. Työ ei aina tarkoita, että ollaan stressaantuneita, vaan työ on myös hauskanpitoa, itsensä esiintuomista, ideointia ja luovuutta.

Minulle keksittiin mukavia töitä, jotka olivat merkittäviä ja mielenkiintoisia. Minut perehdytettiin jokaiseen yksikköön, joista mielenkiintoisin oli viestintä. Sain haastatella eri ihmisiä, kirjoittaa ja olla mukana kokouksissa. Tuntui, että minut otettiin mukaan oikeana työntekijänä. Erityisesi minua inspiroi firman menestykselliset hankkeet ja tulevaisuuden kehityssuunnitelmat.

Täällä pyritään hyvään työympäristöön, ja sen näkee paitsi ihmisissä, myös toimitiloissa. Hienoja oleskelutiloja on kaikkialla, ja taidetta on niin sisätiloissa kuin ulkonakin. Jos pitäisi kuvailla tulevaisuuden unelmatyöpaikkaa, se olisi tämä. Suosittelen työskentelyä Turun Teknologiakiinteistöissä, täällä voit tulla nähdyksi.

Veera Nikula

Lue myös

Kesä 2023 Turun Tiedepuistossa

Kesä 2023 Turun Tiedepuistossa

Kesälomakausi on alkanut, ja eloisa Tiedepuistokin hiljenee hetkeksi. Teknologiakiinteistöjen aulapalvelut palvelevat koko kesän, osin puhelinpäivystyksellä. Myös ravintolat siirtyvät kesäaikatauluihin, mutta onneksi lounasta on tarjolla alueella läpi kesän. Katso tästä kootusti Tiedepuiston aulapalveluiden ja ravintoloiden kesän aukioloajat.

Lue artikkeli
Uutinen
Brangin uusissa tiloissa nautitaan valosta ja korkeista huoneista

Brangin uusissa tiloissa nautitaan valosta ja korkeista huoneista

Laskutus- ja perintäyhtiö Brang muutti keväällä uusiin tiloihin DataCityn 7. kerrokseen. Aiemmin Werstas Joessa toiminut yritys tarvitsi uudet tilat, koska henkilöstöä on tullut lisää kasvun myötä.

Lue artikkeli
Uutinen
Teknologiakiinteistöjen tase ylitti puoli miljardia

Teknologiakiinteistöjen tase ylitti puoli miljardia

Teknologiakiinteistöjen liiketoiminta pysyi vuonna 2022 kannattavana haastavasta taloustilanteesta huolimatta.

Lue artikkeli
Uutinen