Kuljetko Tiedepuistoon pyörällä? Osallistu kyselyyn!

Kuljetko Tiedepuistoon pyörällä? Osallistu kyselyyn!

Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa Kupittaan Tiedepuistossa työskentelevien kiinnostusta uusia pyöräpysäköintimahdollisuuksia kohtaan. Kyselyn ovat projektipajassa toteuttaneet Turun ammattikorkeakoulun opiskelijat osana Vähähiilinen liikkuminen liikennehubeissa -hanketta.

Hankkeessa Turun AMK:n tarkoituksena on edistää pyöräilyä ja pyöräpysäköintiä sekä toteuttaa maksullisen pyöräpysäköinnin kokeilu Kupittaan Tiedepuistossa keväällä 2021. Turvallisen pyöräpysäköinnin on hankkeen taustaselvityksissä ja hankkeen järjestämissä tapahtumissa todettu olevan tärkeä kehittämiskohde.

Lisätietoa hankkeesta löydät nettisivuilta tai voit ottaa yhteyttä projektipäällikköön Noora Salmelaan
puh. 040 355 0102 tai noora.salmela@turkuamk.fi.

Vastaamaan pääset tästä.

Vastaathan kyselyyn normaalitilannetta ajatellen, ei koronasta aiheutuneessa poikkeustilanteessa. Kyselyn lopussa on lisäksi muutama kysymys Tiedepuiston kehittämisestä kestävämmäksi kaupunginosaksi.

Vastaaminen vie noin 10 minuuttia. Kysely on auki 13.11. saakka.
Kiitos jo etukäteen ajastasi!

Lue myös

Cloetta sai makeat tilat EduCitystä

Cloetta sai makeat tilat EduCitystä

Cloetta muutti syyskuun alussa uusiin tiloihin Joukahaisenkadulle valmistuneeseen EduCityyn. TriviumCitystä muuttanut makeistalo sai EduCityssä naapureikseen Nordean, Ewals Cargon sekä tietenkin talon pääkäyttäjän, Turun ammattikorkeakoulun. Kuinka olette viihtyneet uusissa tiloissa, Cloettan viestintäpäällikkö Marja Piironen?

Lue artikkeli
Uutinen
Työhyvinvointia treenaamalla

Työhyvinvointia treenaamalla

Teknologiakiinteistöjen asiakkaille suunnatut yhteistreenit tuovat vaihtelua arkeen ja yhdessä liikkumisen iloa. Jos et ole vielä osallistunut, nyt kannattaa tulla mukaan.

Lue artikkeli
Tapahtuma
Ohjeistus koronavirukseen sairastumisen varalta

Ohjeistus koronavirukseen sairastumisen varalta

Mikäli toimitiloissanne työskentelevä henkilö sairastuu koronavirukseen ja vaarana on, että myös muita alueella liikkuvia ihmisiä on altistunut virukselle, toivomme että ilmoitatte asiasta Teknologiakiinteistöille osoitteeseen info@teknologiakiinteistot.fi.

Lue artikkeli
Uutinen