Lähetä huoltopyyntö helposti verkossa

Lähetä huoltopyyntö helposti verkossa

Turun Teknologiakiinteistöjen omistamissa kiinteistöissä on otettu käyttöön sähköinen huoltokirja. Kiinteistön käyttäjä voi lähettää sähköisen huoltopyynnön suoraan huoltoyhtiölle verkossa toimivan palvelun kautta. Sähköinen huoltopyyntö voidaan tehdä BioCityyn, DataCityyn, ElectroCityyn, ICT-Cityyn, Trivium Cityyn sekä DataKulmaan kohdistuvissa asioissa, sekä 7.1.2015 alkaen kiinteistöissä osoitteissa Puutarhakatu 1, Puutarhakatu 14, Puolalankatu 5 ja Linnankatu 55 koskevissa asioissa.

Palvelupyynnön voi kohdistaa ulkoalueiden huoltoon, kiinteistönhuoltoon sekä kulunvalvonta-asioihin. Lomake pyydetään täyttämään mahdollisimman tarkasti, jotta pyyntö voidaan käsitellä nopeasti huoltoyhtiössä. Myös ilmoittajan tiedot pyydetään mahdollista yhteydenottoa varten.

Sähköinen lomake on ensisijainen kanava kiinteistöjen palvelupyyntöjen ja vikailmoitusten välittämiseen. Se otettiin käyttöön, jotta huoltopyynnöt hoituvat keskitetysti ja tehokkaasti suoraan huoltoyhtiölle. Palvelu on tärkeä myös tilojen käyttäjille - se kertoo kiinteistönhuollon laadusta ja toimivuudesta.

Sähköiseen lomakkeeseen pääset tästä linkistä: Lähetä huoltopyyntö

Välitöntä huoltoa vaativissa asioissa palvelee edelleen Are Oy:n päivystysnumero 020 530 5700.

 

Lue myös

Lätkäillassa ennätysyleisö

Lätkäillassa ennätysyleisö

15.10. järjestetty Sporttia parhaalla paikalla -lätkäilta täytti jälleen Kokouskeskus Maunon ravintolasalin, kun paikalle saapui iso joukko urheilun ystäviä. Tapahtuma alkoi, kun TUTO Hockeyn valmentaja Ismo Lehkonen kertoili joukkueen kuulumisia ja mietteitä alkaneesta Mestis-kaudesta. Hänen jälkeensä kuultiin pelaajien kommentteja illan pelistä ja...

Lue artikkeli
Uutinen
Toimistorotan päivitys (huom. manuaalinen)

Toimistorotan päivitys (huom. manuaalinen)

Tutussa toimintaympäristössä ja omalla mukavuusalueella usein totuttaa itsensä vakiintuneisiin toimintamalleihin. Näissä malleissa tavat toimia ja reagoida ovat jossain määrin opittuja, ja toisaalta ne pitävät yllä turvallisuuden ja hallinnan tunnetta. Työpäiviinkin alkaa juurtua tapoja, joiden olemassaoloa ei edes huomaa. Hetken päästä on tilanteessa,...

Lue artikkeli
Blogi
Turku Science Parkin seinämaalaus valmistui

Turku Science Parkin seinämaalaus valmistui

Turku Science Parkin seinämaalaus on valmistunut. Kuvataiteilija Jukka Hakanen maalasi ElectroCityä vastapäätä olevan BioCityn kaarevan seinän kaupunkilaisilta saatujen ideoiden pohjalta. Seinämaalausprojekti oli Hakasen Taideteollisen korkeakoulun muotoilun opinnäytetyö, ja se toteutettiin osana Olohuone 306,4 km² -kaupunkitaidetapahtumaa.

Lue artikkeli
Uutinen