Lätkäillassa ennätysyleisö

Lätkäillassa ennätysyleisö

15.10. järjestetty Sporttia parhaalla paikalla -lätkäilta täytti jälleen Kokouskeskus Maunon ravintolasalin, kun paikalle saapui iso joukko urheilun ystäviä. Tapahtuma alkoi, kun TUTO Hockeyn valmentaja Ismo Lehkonen kertoili joukkueen kuulumisia ja mietteitä alkaneesta Mestis-kaudesta. Hänen jälkeensä kuultiin pelaajien kommentteja illan pelistä ja joukkueen kauden tavoitteista. Pelaajien jälkeen esittäytyi TUTO Hockeyn uusi toimistoketju toimitusjohtaja Dani Aavisen johdolla, minkä jälkeen Ravintola Maunon erinomaiset burgerit ja kylmät juomat maistuivat nälkäiselle kuulijajoukolle.

Jääkiekkokuulumisten jälkeen siirryttiin jalkapallon pariin ja FC Interin kuulumisiin, kun päävalmentaja Job Dragtsma kommentoi päättyvää futiskautta. Myös joukkueen pelaajat Mika Ojala ja Henri Lehtonen kertoivat joukkueen kuulumisia, ja kuultiin myös, millä eväin tulevaan kauteen tullaan valmistautumaan. Illan päätteeksi Santtu Kiili toi terveiset Maunosta, minkä jälkeen päästiin siirtymään Marli Areenalle. TUTO Hockey voitti LeKi:n ja näin ilta päättyi onnistuneesti kotijoukkueen voittoon.

Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille!

Katso lisäkuvia täältä

Lue myös

Tunnelmallista joulua!

Tunnelmallista joulua!

Turun Teknologiakiinteistöt kiittää asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa tunnelmallista joulua sekä onnea vuodelle 2015. Tänä vuonna tuemme joulumuistamisten sijaan koulunsa päättäviä turkulaisia nuoria Taivas+Helvetti -kirjojen hankinnalla.

Lue artikkeli
Uutinen
Terveisiä aulapalvelusta!

Terveisiä aulapalvelusta!

Olen tämän syksyn aikana kirjoittanut paljon. Tai ainakin olen ajatellut kirjoittamista niin paljon, että minusta tuntuu että olisin kirjoittanut koko ajan ja paljon. Aulapalvelutyöntekijän lisäksi olen kolmannen vuoden sosiologian opiskelija Turun yliopiston yhteiskuntatieteellisessä tiedekunnassa. Tällä hetkellä työstän kandidaatintutkielmaani, joka...

Lue artikkeli
Blogi
Toimistorotan päivitys (huom. manuaalinen)

Toimistorotan päivitys (huom. manuaalinen)

Tutussa toimintaympäristössä ja omalla mukavuusalueella usein totuttaa itsensä vakiintuneisiin toimintamalleihin. Näissä malleissa tavat toimia ja reagoida ovat jossain määrin opittuja, ja toisaalta ne pitävät yllä turvallisuuden ja hallinnan tunnetta. Työpäiviinkin alkaa juurtua tapoja, joiden olemassaoloa ei edes huomaa. Hetken päästä on tilanteessa,...

Lue artikkeli
Blogi