Viikon vastaantulija: Leena Kaivogenilta

Viikon vastaantulija: Leena Kaivogenilta

Kuka olet ja mitä teet täällä?
Olen Leena Kokko, Kaivogenin toimitusjohtaja. Toimimme ElectroCityn toisessa kerroksessa, jossa meillä on niin toimisto- kuin tuotantotilojakin.

Hienoa, toimitusjohtaja! Mitä käytännössä teet?
Työpäiväni kuluvat paljolti hallinnollisten tehtävien parissa, ja vastaan myös henkilöstöasioista. Lisäksi olen mukana yrityksen markkinoinnissa ja tuotekehityksessä.

Kerro vähän lisää, mikä on Kaivogen?
Se on diagnostiikka-alan yritys, jonka toiminta alkoi vuonna 2007. Silloin eräs toinen yritys päätti lopettaa mikrotiitterilevyjen valmistuksen. Mikrotiitterilevyt ovat eräitä diagnostiikka-alan komponentteja. Meitä oli ryhmä innokkaita biotekniikan alan ihmisiä, jotka päätimme ostaa lopettavan yrityksen tuotantolinjan. Myös vanhat asiakkaat seurasivat mukana.

Olemme perustamisesta lähtien toimineet ElectroCityssä. Meille on tärkeää, että Kaivogenilta on lyhyt matka BioCityyn yliopiston biotekniikan laitokselle, jonka kanssa teemme yhteistyötä. Vuosien varrella olemme laajentaneet tuotantoa, ja henkilökuntaakin on tullut lisää. Nykyään meillä työskentelee 20 henkilöä, ja kevään aikana saimme seinän takaa 50 neliömetriä lisää toimistotilaa.

Parasta juuri nyt?
Toukokuu! Se on lempparivuodenaikani, kun luonto puhkeaa kukkaan.

Lempipaikkasi Turku Science Parkissa?
Kaivogenin kahvihuone! Meillä on täällä hyvä henki työporukan kesken, ja kahvihuoneessa tulee päivitettyä kuulumisia. Turku Science Parkin alue on tuttu jo vuosien ajan, sillä olen opiskellut ja työskennellyt myös biotekniikan keskuksessa. Onkin ollut hienoa nähdä, miten alue on kehittynyt reilun kymmenen vuoden aikana. Tosin Postin konttorin lähtö DataCitystä oli huonompi juttu, sen paluuta toivotaan!

Minne menet nyt?
Tänään meidän henkilökunnalla on tyky-iltapäivä. Menemme tutustumaan Tykslabin toimintaan ja sen jälkeen jatkamme päivää toimistolla, jossa on luvassa pientä tarjoilua.

Terveisesi muille täällä liikkuville ihmisille?
Toivotan hyvää alkavaa kesää kaikille, muistakaa käyttää aurinkorasvaa!

Hyvää tyky-päivää ja viikonloppua Leena!

Lue myös

Kahvila Taidolle uudet tilat, BioCityyn lapsiparkki

Kahvila Taidolle uudet tilat, BioCityyn lapsiparkki

Turun ammatti-instituutti laajentaa tilojaan DataCityn A-rappuun ja samalla alueelle saadaan uudistunut kahvila Taito sekä kauneuden- ja hyvinvoinninpalveluja. Tällä hetkellä kahvila toimii DataCityn B-sisäänkäynnin vieressä. Uusien tilojen valmistuttua se muuttaa DataCityn BioCityn puoleiseen päähän, noin 200 neliömetrin tilaan. Tilassa on aiemmin toiminut...

Lue artikkeli
Uutinen
Markon lomahaaste

Markon lomahaaste

Tätä kirjoittaessani kellun Itämerellä ja mutustelen ajatusta, että kahden työpäivän päästä minulle koittaa pieni loma. Inspiroiduin siis kirjoittamaan muutaman sanan lomasta – sehän on kohta kaikilla.

Lue artikkeli
Blogi
Tutustu ElectroCityyn -työmaakierros

Tutustu ElectroCityyn -työmaakierros

Lokakuussa pidetylle työmaakierrokselle seuraa nyt jatkoa! Millainen on coworking-tila Werstaan kesällä valmistuva kolmas toimistomaailma, ja miten kuvan sirkusnaiset liittyvät ElectroCityyn? Entä miltä maistuvat mehu ja pulla Turun huikeimmalla kattoterassilla? Tervetuloa tutustumaan jättisaneerauksen alla olevaan ElectroCityyn, jonka tarina alkaa jo...

Lue artikkeli
Tapahtuma