LinkedIn, mikä se on?

LinkedIn, mikä se on?

Keski-ikään päässyt insinööri, joka 1990-luvun alussa kokosi itselleen tietokoneen osista ja trimmasi konetta tehokkaammaksi, on aivan pihalla. Kaikki some-asiat tuntuvat vierailta eikä tietokone toimi niin kuin haluaisi. Excelin ja PowerPointin uudet versiot olivat joskus toivottuja ilmestymisiä, joita melkein päivämäärä kalenterissa odotettiin. Nyt aivan järkyttävä stressi, kun painikkeet vaihtavat paikkaa ja ulkoasukin muuttuu. Muistoissa ovat ne ajat, jolloin itse olin se henkilö, jolta tultiin kysymään miten jokin ohjelma toimii.

Uusi työni Turun Teknologiakiinteistöissä loi paineita liittyä Facebookiin, LinkedIniin ja Twitteriin, jotka ovat Turun Teknologiakiinteistöjen päätiedotuskanavat. Facebook ja Twitter tuntuvat vielä liian raskailta. LinkedIniin olen nyt liittynyt ja siten myynyt sieluni somelle. Miksi tästä on tullut niin TÄRKEÄÄ? Turun Teknologiakiinteistöt päätti juuri, että LinkedIn on yhtiön ensisijainen uutiskanava ja enkä asiakkuuspäällikkönä voi itse olla uutispimennossa.

Vanhankin on siis uudistuttava ja opeteltava uutta!

Janne


Tunnelmaa 1990-luvulta. Taustalla Jannen itse kokoama tietokone.

Lue myös

Aurinkoenergiaa

Aurinkoenergiaa

Perheemme mökkirakennusprojekti on nyt käynnissä toista kesää eräässä Korppoon saarista. Saarella ei ole sähköä ja tämä on tuottanut pitkien vapaiden aikaan hieman päänvaivaa. Esimerkiksi älypuhelimen akku kun loppuu jo viimeistään parin vuorokauden jälkeen, vaikka sammuttaisi kaikki taustalla olevat aktiiviset ohjelmat.

Lue artikkeli
Blogi
Keep on moving

Keep on moving

”Istuminen tappaa”, ”Suomalaiset rapistuvat työtuoleihinsa”, ”Älä istu liikaa” – kiljuvat lehtien lööpit. Kukapa meistä ei olisi törmännyt näihin otsikoihin? Tilastojen mukaan noin 50 % suomalaisista istuu päivittäin vähintään 6 tuntia, se on vielä kohtuullista, mutta kun aika kasvaa yli 8 tunnin, kasvavat riskit huomattavasti. Huomioitaessa myös...

Lue artikkeli
Blogi
Leena Saario Turun Teknologiakiinteistöjen talous- ja hallintoasiantuntijaksi

Leena Saario Turun Teknologiakiinteistöjen talous- ja hallintoasiantuntijaksi

Toimitilapalveluiden restonomi Leena Saario on nimetty Turun Teknologiakiinteistöjen talous- ja hallintoasiantuntijaksi. Hän vastaa muun muassa kiinteistöyhtiöiden rekisteröintiasioista ja sopimusten arkistoinnista sekä avustaa talouspäällikköä erilaisissa taloushallinnon tehtävissä.

Lue artikkeli
Uutinen