Lounaalla Turku Science Parkissa: aitoja makuja La Caffettierassa

Lounaalla Turku Science Parkissa: aitoja makuja La Caffettierassa

Turku Science Park on täynnä mielenkiintoisia lounasravintoloita Unicoista Maunoon, Turun ammatti-instituutin oppilaskeittiöstä kiinalaisiin ja italialaisiin makuihin. Lounaalla Turku Science Parkissa -sarjassa Turun Teknologiakiinteistöjen kokeneet ”melkein ravintolakriitikot” käyvät syömässä alueen ravintoloissa ja kertovat kokemuksiaan niistä.

La Caffettiera on BioCityn katutasossa sijaitseva italialaista ruokaa tarjoileva lounasravintola, joka on tunnettu tinkimättömistä mauistaan ja henkilökohtaisesta palvelustaan. Ravintolalla on vannoutunut asiakaskuntansa ja paikka on suosittu kohde myös ulkomaisia vieraita lounaalle vietäessä.

Lounaalla La Caffettierassa kävivät Marko ja Terhi Teknologiakiinteistöistä. Marko käy La Caffetteirassa harvakseltaan, kun taas Terhi käy siellä jatkuvasti.Marko ruokailuvalmiudessa.

 

La Caffettierassa tilataan ensin ruoka tiskiltä ja vasta sen jälkeen mennään pöytään. Ruokailuvälineet ja vesi haetaan sivupöydiltä ja ruuat noudetaan avokeittiöstä. Alkuruuat ovat noudettavissa asiakkaiden saapumisjärjestyksessä, pääruuan valmistumisesta kertoo suriseva laite. Marko arveli, että ensimmäistä kertaa ravintolaan saapuvan saattaa olla hankalaa tietää kuinka siellä toimitaan, mutta toisaalta henkilökunta kyllä neuvoo mikäli joku ei toimintatapaa tunne.

Vierailupäivänä La Caffettiera oli tapansa mukaan varsin täynnä, mutta pöytä vieläpä ikkunapaikalla kuitenkin löytyi. Ikkunasta näkyi vilkas liikenne ja sisällä oli kodikas tunnelma.

Marko söi vuohenjuustopastaa, jossa oli juuston lisäksi tomaattikastiketta ja parmesaania.

- Näyttää kivalta ja maistuu hyvältä! Tomaattikastike tuo väriä, vuohenjuustoa on kimpaleina ja päällä on raastettua parmesaania, Marko kommentoi.
 


Vuohenjuustopasta.

 

Terhi tilasi lounaslistan ulkopuolelta tomaattisen vegepastan sekä alkusalaatin, jonka erikoisuus on La Caffettieran oma salaattikastike.


Puoliksi syöty alkusalaatti.

 

- Tämä salaattikastike saa kenet tahansa rakastamaan salaattia, suosittelen! Plussaa Caffettierassa on myös vegaaniruokavalion huomioiminen, täältä löytyy aina vegevaihtoehto ilman mitään ekstrasäätöä, Terhi sanoi.


Tomaattinen vegaanipasta, jossa on valkosipulia ja persiljaa oliiviöljykastikkeessa.

 

Annosten valmistuminen kesti 11 minuuttia. Nälkä lähti, mutta ähkyä ei tullut. Kahvinystäville Caffettierassa on tarjolla lounaan yhteydessä erinomaista italialaista kahvia varsin huokeaan euron hintaan.

- Annos ei ollut suuren suuri, mutta varmasti keskivertoihmiselle riittävä. En ole itse suuri kahvinjuoja, mutta laitteesta päätellen täältä voi saada hyvinkin monenlaisia ja autenttisia italialaisia kahveja, totesi Marko.


Kaikki meni!

 

La Caffettiera
BioCity, Tykistökatu 6

Lounas 9 €
Keittolounas 7 €
Alkusalaatti, bruschetta, oliivikipponen, cappuccino yms lounaan yhteydessä 1 €/kpl

Lue myös

Exchange year: Joanna ja Ola

Exchange year: Joanna ja Ola

Who are you and what are you doing here?

Lue artikkeli
Blogi
Asiakastyytyväisyyskyselyssä kiitosta palveluista ja kritiikkiä tavoitettavuudesta

Asiakastyytyväisyyskyselyssä kiitosta palveluista ja kritiikkiä tavoitettavuudesta

Turun Teknologiakiinteistöt osallistui kolmatta kertaa KTI:n asiakastyytyväisyysvertailuun, jossa tutkitaan vuosittain toimitila-asiakkaiden tyytyväisyyttä vuokranantajaansa. Kysely tehtiin 20 institutionaalisen kiinteistösijoittajan toimitila-asiakkaille elo-lokakuussa 2015.

Lue artikkeli
Uutinen
Mikon uudenvuodenlupaus vol. 3

Mikon uudenvuodenlupaus vol. 3

Olen toimitusjohtajana antanut useamman uudenvuodenlupauksen, jotka ovat liittyneet Turun Teknologiakiinteistöjen toimintaan. Olen luvannut jo vuonna 2013 seuraavaa:

Lue artikkeli
Blogi