Lounaalla Turku Science Parkissa: Deli Pharma

Lounaalla Turku Science Parkissa: Deli Pharma

Turku Science Park on täynnä mielenkiintoisia lounasravintoloita Unicoista Maunoon, Turun ammatti-instituution oppilaskeittiöstä kiinalaisiin ja italialaisiin makuihin. Lounaalla Turku Science Parkissa -juttusarjassa Turun Teknologiakiinteistöjen kokeneet ”melkein ravintolakriitikot” käyvät syömässä alueen ravintoloissa ja kertovat kokemuksistaan niistä.

Deli Pharma sijaitsee PharmaCityssä osoitteessa Tykistökatu 4. Lounasvaihtoehtoja on kolme: bistro-lounaaseen kuuluu runsas ja monipuolinen salaattipöytä, lämmin ruoka, leipä, levite, juoma, jälkiruoka ja kahvi. Deli-lounas sisältää lautasannoksen, johon kuuluu samat lisukkeet paitsi ei jälkiruokaa. Näiden lisäksi on tarjolla myös Rucola-buffet, josta saa päivän salaatit sekä ruokaisan keiton.

Lounaalla kävivät Jari ja Noora Teknologiakiinteistöistä. Jari on käynyt Deli Pharmassa jo vuosien ajan silloin tällöin, Noora on käynyt harvemmin.

Deli Pharmassa ruoka otetaan itse linjastosta, poikkeuksena tästä on Deli-lounas, jonka kokki tekee lautasannoksena paikan päällä. Ensimmäistä kertaa lounastava voi hieman hämmentyä, missä linjaston lähtöpiste on millekin lounasvaihtoehdolle.

Ravintolassa lounastavat lähialueella työskentelevät sekä myös opiskelijat, jotka saavat lounaan opiskelijakortilla edulliseen hintaan. Vierailupäivänä pöydät olivat melko täynnä, mutta tilaa kyllä löytyi ruokasalista. Ison salin lisäksi ruokailla voi kabineteissa, joita voi myös varata lounasaikaan isommalle ryhmälle.

Jari päätti ottaa grillimixin, joka sisälsi kolmea makkaraa: ryyni- ja lenkkimakkaraa sekä bratwurstia sekä rimpsuluita. Annoksen saa koota itse ja sitä saa ottaa rajoitetun määrän.

– Tämä annos on melko tuhti viikon aloitukseksi. Makkarat ja ribsit olivat oikein maistuvia, samoin niiden kanssa tarjottu perunamuusi. Ruoka on täällä hyvää, ja yleensä eri ole juurikaan jonoa, vaikka tämä suosittu paikka onkin. Jälkiruoka on yleensä raikas hedelmäsalaatti ja marjarahkaa, joita kelpaa nauttia kahvin kanssa.

Noora söi Deli-annoksen, johon kuului kalkkunan lehtipihvi juustokastikkeella sekä pikapaistettua riisiä kasvisten kera.

– Kokki teki ripeästi lautasannoksen, ja kasvisriisiä annosteltiin reilusti. Kalkkuna tulee syötyä harvoin, joten hyvä että sitä on lounaalla tarjolla. Seuraavaksi täällä lounastaessa kokeilen keittoja, sillä niitä olen kuullut kehuttavan, sanoi Noora.


Kalkkunan lehtipihvi lisukkeineen sekä salaattilautanen ja tuoretta sämpylää.?


Ruokasalissa on täyttä lounasaikaan.

 

Bistro-lounas 8,10€
Deli-lounas 8,10€
Keittolounas 5,90€

Deli Pharma
PharmaCity, Itäinen Pitkäkatu 4

 

 

Lue myös

Pyry Digiporkkanasta

Pyry Digiporkkanasta

Kuka olet ja mitä teet täällä? Olen Pyry Salminen Digiporkkana Oy:sta. Olemme täällä BioCityssä kuvaamassa videota asiakkaallemme.

Lue artikkeli
Blogi
Turun seudun vierailu- ja innovaatiokeskus tulee Turku Science Parkiin

Turun seudun vierailu- ja innovaatiokeskus tulee Turku Science Parkiin

Turku Science Parkiin suunnitellaan avautuvaksi vuonna 2017 pohjoismaiden ensimmäinen vierailukeskus, joka tarjoaa yrityksille uudenlaisen mahdollisuuden tuotteidensa ja innovaatioidensa esittelyyn. Uuden vierailukeskuksen myötä kaikenkokoisilla yrityksillä on mahdollisuus hyödyntää aikaisemmin vain suurten yritysten, yliopistojen tai kaupunkien...

Lue artikkeli
Uutinen
Toni pitää kiinteistöt kunnossa

Toni pitää kiinteistöt kunnossa

Kuka olet ja mitä teet täällä? Olen Toni Virolainen ja olen töissä huoltoyhtiö Arella.

Lue artikkeli
Blogi