Lounaalla Turku Science Parkissa: Street foodia Mauno ElectroCityssä

Lounaalla Turku Science Parkissa: Street foodia Mauno ElectroCityssä

Suursaneerauksen läpikäyneeseen ElectroCityyn on taas pitkästä aikaa saatu lounasravintola, joka varmasti ilahduttaa Turku Science Parkissa työskenteleviä sekä etenkin Electro- ja EuroCityläisiä. Kiireisille plussaa uudessa Mauno ElectroCityssä on idea pikaruuasta, jonka saa napattua tiskiltä nopeasti joko mukaan tai jonka voi jäädä syömään värikkääseen ja viihtyisään ravintolaan.

Muutama viikko sitten avattua uutta Mauno ElectroCityä testaamaan lähtivät Teknologiakiinteistöjen Olli, Jani ja Terhi. Olli ja Jani olivat ehtineet syödä Mauno ElectroCityssä jo aiemminkin, kun taas vasta kesälomalta palanneelle Terhille lounas siellä oli ensimmäinen.


Päivän tarjontaa.

Olli oli tutustunut tilan saneerauksen yhteydessä varsin hyvin Mauno ElectroCityn konseptiin ja tiesi myös kertoa, että tilaan on vielä tulossa muun muassa näyttö, josta ruokalistat näkyvät, vuoronumerojärjestelmä, joka helpottaa tilausten tekoa sekä äänentoistolaitteet.

- Konsepti on todella hyvä! Nyt on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja, joista saa koottua mieleisensä annoksen. Hinnat ovat hiukan edullisemmat kuin Mauno BioCityssä. Täällä on myös pizzauuni ja 10 eurolla saa kolme viipaletta pizzaa, intoili Olli.


Olli ja Jani valmiina ruokakriitikon hommiin.

Pizzan sijaan Olli valitsi kuitenkin lounaaksi cuscuspohjaisen tabouleh-salaatin katkaravuilla sekä mozzarellatikut. Salaatti näytti oikein hyvältä ja raikkaalta, mutta mausteena käytetty korianteri oli Ollille yllätys.

- Olisi pitänyt katsoa tarkemmin, en pysty syömään paljoa korianteria. Maut olivat kuitenkin kohdallaan ja katkaravut olivat hyviä ja tuoreita, Olli kertoi.

Jani valitsi lounaaksi fish and chips -annoksen majoneesilla sekä lisukkeeksi ceasarsalaatin.

- Ruoka oli hyvää, mutta ehkä siinä olisi saanut olla enemmän makua. Toisaalta majoneesi toi annokseen sopivasti kaivattua lisäpotkua, arvioi Jani.


Päivän vegaaniannos tabouleh-salaatti sekä lisukeperunat.

Terhi puolestaan otti päivän vegaanivaihtoehdon tabouleh-salaatin, johon sai broilerin, katkarapujen tai halloumijuuston tilalle grillattuja kasviksia. Näiden lisäksi Terhi päätti ottaa lisäkeperunat, jotka olivat samoja, joita Janin annokseen kuului.

Grillatut kasvikset olivat erinomaisia ja perunat niin ikään hyviä. Myös tabouleh-salaatti maittoi, vaikka siinä olikin punasipulia Terhin makuun hiukan turhan paljon.

- Kokonaisuudessaan oikein hyvä annos, olisin voinut syödä enemmänkin. Proteiinia olisi saanut olla enemmän, sillä tässä on vaarana, että nälkä yllättää melko nopeasti, sanoi Terhi annoksen syötyään.

Ruuan päätteeksi pohdittiin vielä eroja buffetin ja annoksina ostettavan ruuan välillä.

- Tässä on BioCityn Maunoon verrattuna se etu, että on helpompi syödä kevyemmin kun ei tule otettua enempää kuin on ajatellut. Ja koska ruuat tulevat annoksina, niin silmät eivät syö. Buffetissa tulee helposti otettua enemmän mitä oli tarkoitus, tiivisti Olli keskustelun.

Mauno ElectroCity
Tykistökatu 4
Lounas 10.30-14.00
Street food ja salaatit 8 €
Pizzapala 3,90 €
Patongit alkaen 6,90 €

Turku Science Park on täynnä mielenkiintoisia lounasravintoloita Unicoista Maunoon, Turun ammatti-instituutin oppilaskeittiöstä kiinalaisiin ja italialaisiin makuihin. Lounaalla Turku Science Parkissa -sarjassa Turun Teknologiakiinteistöjen kokeneet ”melkein ravintolakriitikot” käyvät syömässä alueen ravintoloissa ja kertovat kokemuksiaan niistä.

Lue myös

Viikon vastaantulijoita kiinnostavat mikrobit

Viikon vastaantulijoita kiinnostavat mikrobit

Sofia Kalinen, Noora Houttu ja Ella Koivuniemi löytyvät BioCitystä tutustumasta 26.:nnen vuosittaisen Biocity Symposiumin näytteilleasettajiin. Heippa! Keitä olette ja mitä teette täällä?

Lue artikkeli
Blogi
Sporttia parhaalla paikalla: lätkäilta

Sporttia parhaalla paikalla: lätkäilta

Kiinnostaako jääkiekko hyvässä seurassa? Etsitkö uusia yhteistyökumppaneita? Tervetuloa Turun Teknologiakiinteistöjen, TUTO Hockeyn ja FC Interin järjestämään Sporttia parhaalla paikalla -lätkäiltaan 28.9.! Ilta alkaa seurustelulla sekä TUTO Hockeyn ja FC Interin kuulumisilla ja huipentuu Mestisotteluun TUTO Hockey - LeKi Marli Areenalla.

Lue artikkeli
Tapahtuma
Palloiluhallin peruskivi muurattiin 26.8.

Palloiluhallin peruskivi muurattiin 26.8.

Turun uuden palloiluhallin peruskivi muurattiin 26.8.2016 Triviumin tontilla Lemminkäisenkadulla.

Lue artikkeli
Uutinen