Lounaalla Turun Tiedepuistossa: lämminhenkinen ja elegantti Meet & Bite

Lounaalla Turun Tiedepuistossa: lämminhenkinen ja elegantti Meet & Bite

Kaivokadun ja Itäisen Pitkäkadun kulmaan avattiin alkukesästä Tiedepuiston uusin ravintola Meet & Bite. Mirka, Noora ja Vilppu lähtivät Teknologiakiinteistöjen toimistolta testaamaan paikan lounaan ja tunnelman.

Sää oli harmistukseksi sateinen, joten Itäisen Pitkäkadun puoleiselle terassille ei tällä kertaa jääty. Sisään päästyämme meitä tervehti tyylikäs, laadukkaan oloinen ravintola, joka oli lähes täynnä lounastavia tiedepuistolaisia. Löysimme vapaan nurkkapöydän ja istahdimme alas odottamaan lounasta.

Monista lounaspaikoista poiketen Meet & Bitessa ei ole seisovaa pöytää, vaan kaikki ateriat valmistetaan yksilöllisesti ja tarjoillaan pöytiin. Halutessaan lounaan kylkeen saa myös viinilasillisen tai panimotuotteen. Meet & Bite on harvoja myös iltaisin auki olevia ravintoloita Tiedepuistossa, mitä voi pitää tervetulleena lisänä alueen ravintolatarjontaan. Iltaisin tarjolla on valikoima pikkupurtavia, tapas-annoksia ja lämpimiä aterioita.

Ruokaa odotellessamme huomio kiinnittyi paikan sisustukseen, jota hallitsivat ruskeiksi maalatut seinät ja elegantit yksityiskohdat. Retkikuntamme päätyi samanlaisiin aatoksiin kuin Meet & Biten nettisivut, jotka mainostavat ravintolaa ”rennosti tyylikkääksi kortteliolohuoneeksi.”

– Kiva ilmapiiri ja sisustus. Laadukas paikka, mutta silti rento, Noora ja Mirka kuvailevat.


Ruoka tarjoiltiin suoraan pöytään kauniisti aseteltuna.

Ruokaa ei tarvinnut onneksi kauaa odotella, vaan höyryävät lautaset tuotiin eteemme hetken kuluttua saapumisestamme. Meet & Bitessa on tarjolla päivittäin vain yksi lounasvaihtoehto, joten päivän tarjonta kannattaa tarkistaa etukäteen nettisivuilta. Tällä kertaa tarjoiltiin feta-kasvispaistosta härkävartaalla. Liha oli mureaa ja hyvin maustettua, mutta todellinen napakymppi oli feta-kasvispaistos, jonka mehevä, juustoinen liemi sulatti testiryhmän sydämet.

– Tämän aterian kylkeen olisi sopinut leipäpala, jolla loputkin kastikkeet olisi saanut helposti kaavittua suihinsa, Vilppu pohtii haarukoidessaan lautasen pohjalle jäänyttä lientä.

Pääruoan lisäksi lounaaseen kuului paahtimo Papun luomuteetä ja -kahvia sekä kaurakeksejä. Viileän syyssateen vihmoessa ulkona tuntui hyvältä uppoutua hetkeksi puheensorinan täyttämään lämpimään tunnelmaan kahvikupponen käsissä ennen paluuta toimistolle. Palvelu, ilmapiiri ja ruoka saavat raadiltamme kiittävän arvosanan, joskin aterian kylkeen olisi toivottu leipäpalaa. Vinkkinä myös, että jos halajaa lounaalle isolla seurueella ruuhka-aikaan, kannattaa varata pöytä etukäteen, sillä tila ei ole suuren suuri.

 Palanpainikkeeksi on tarjolla myös viinejä, panimotuotteita ja erikoiskahveja.

Meet & Bite
Kaivokatu 18
Ma-ti klo 11-14, ke-to klo 11-21, pe klo 11-22, la klo 12-22, su suljettu.
Lounas 12,5 €, opiskelijat -10%

Lue lisää:

Lounaalla Turun tiedepuistossa: alueen uusin tulokas Antell-ravintola Joukahainen
Lounaalla Turun tiedepuistossa: vetoava Kembuz Cafe
Lounaalla Turku Science Parkissa: Opetusravintola Taito

 

Sivulle päivitetty 30.8. ajantasaiset aukioloajat.

Lue myös

Turku Energian uusi pääkonttori on lähes valmis – katso kuvat

Turku Energian uusi pääkonttori on lähes valmis – katso kuvat

Kävimme katsomassa miltä Turku Energialle rakennutettavan InfraCityn työmaalla tällä hetkellä näyttää, kun rakennuksen valmistumiseen on enää reilut kolme kuukautta aikaa. Minkälaisia ratkaisuja InfraCityyn on tulossa ja mikä tekee siitä erityislaatuisen toimistorakennuksen?

Lue artikkeli
Uutinen
 Mauno ElectroCity avautuu maanantaina 13.9.

Mauno ElectroCity avautuu maanantaina 13.9.

Tiskin takaa löytyy maanantaista alkaen niin tuttuja kuin uusiakin kasvoja.

Lue artikkeli
Uutinen
Tervetuloa Teknologiakiinteistöjen kontille Shiftiin!

Tervetuloa Teknologiakiinteistöjen kontille Shiftiin!

Teknologiakiinteistöt on taas tänä vuonna mukana businessfestivaali Shiftissä, joka järjestetään 25.–26.8. Kakolan alueella.

Lue artikkeli
Uutinen